• 9 juli 2002
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-

    Met de schoolvakanties in zicht of reeds begonnen sturen wij u hierbij het laatste nieuws van dIdaCTobank download English audiobooks for free.

    Onlangs is de lay-out van de didactos in de dIdaCTobank aangepast. De inhoud is gelijk gebleven maar de onderwerpen zijn nu ingedeeld in blokken met informatie app herunterladen sony tv. De nieuwe lay-out bevat na een titel de volgende blokken:



    • ONDERWIJSINFORMATIE met onder meer informatie over de doelgroep, de vakken en de leerdoelen die aan de orde komen in de betreffende didacto sims 4 dresses download.


    • HOE KAN DE DOCENT ERMEE AAN DE SLAG. Dit blok beschrijft concreet hoe de docent de ICT-praktijk kan toepassen in de eigen onderwijspraktijk herunterladen. Hierin verschilt de dIdaCTobank van andere leermiddelenbanken. In eerste instantie worden deze suggesties voor toepassing van de ICT-praktijk aangeleverd door de eigenaar van de didacto download cs6. Het is echter ook mogelijk om als gebruiker van de ICT-praktijk aanvullingen toe te voegen en te bekijken.


    • BLOK MET EIGENAARINFORMATIE Kwaliteitsborging
      De afgelopen maanden heeft de redactie gewerkt aan een kwaliteitsborging van de didactos postbank ältere kontoauszüge herunterladen. Zoveel mogelijk didactos zijn gecontroleerd op volledigheid en actualiteit (van o.a. Internetadressen). Een groot aantal didactos is aangepast en de eigenaars van de didactos zijn op de hoogte gesteld download datumprikker. Mocht u als didacto-eigenaar of bezoeker bemerkt hebben dat ergens wijzingen nodig zijn dan verzoekt de redactie u om deze door te geven via de rechtstreeks URL (voor eigenaars) of via de knop Contact op de startpagina van de dIdaCTobank download minecraft on pc.

      Meer aanvullingen
      Daarnaast zijn er meer aanvullingen aan de didactos toegevoegd. In de nieuwe lay-out staan de aanvullingen ook in het blok HOE KAN DE DOCENT ERMEE AAN DE SLAG disney plus downloaden lg tv. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de aanvullingen op de volgende didactos:

    • De wereld van Joost, lesbrief vlinders
    • Docentenhandleiding Samsam-webexpeditie 2001: Suriname
      LPC didactos met online lesmateriaal
      De LPC (landelijke pedagogische centra APS, CPS en KPCgroep) werken aan het maken van ICT-praktijken vanuit de gezamenlijke opdracht om ICT in de vakken te integreren download thermomix app. Bovendien zijn de ontwikkelde lesmaterialen vanuit de dIdaCTobank direct opvraagbaar en toepasbaar, kortom kant en klaar lesmateriaal.

      Deze ICT-vaklessen zijn als volgt te vinden:

    • Typ in het zoekveld op de homepage links boven aan LPC in en klik op GO.
    • U ziet de pagina met zoekresultaten verschijnen (per 5 resultaten).
    • Klik op een zoekresultaat om naar de betreffende ICT-les te gaan.


    Na toepassing van de les kunt u uw ervaringen delen met collegas via dIdaCTobank. Dit is een belangrijke vorm van feedback en een mogelijkheid tot interactie. Dit is een van de sterke punten van de dIdaCTobank, namelijk dat gebruikers kunnen profiteren van de ervaringen die andere gebruikers met desbetreffende didacto’s opgedaan hebben. Aarzel dus vooral niet om uw reactie op een door u gebruikte didacto in te voeren in de dIdaCTobank! Dit is een vorm van bijdragen die door anderen zeer op prijs wordt gesteld.

    Een hele prettige zomervakantie toegewenst.

    Vriendelijke groet van de redactie.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75