• 15 mei 2001
  • Overwin je examenangst

    Wil je voorkomen dat je heel zenuwachtig wordt voor je examens, lees dan de tips en trucs op de site van de Universiteit Leiden lustige tiervideos kostenlos herunterladen. De tekst is geschreven door de studentenpsycholoog P. Deuss.

    Deuss zegt dat studenten die examenangst hebben steeds in dezelfde val lopen wanneer ze niet nadenken over wat er eerder, bijvoorbeeld bij tentamens, is misgegaan musik legal aus dem internet herunterladen. Hij geeft een aantal praktische tips om te analyseren hoe je studeert en op welke momenten je gespannen raakt. Op deze manier krijg je inzicht in je eigen gewoontes en kun je die structureel aanpassen bilderrahmen collage kostenlos downloaden. Zo kun je leren bij volgende examens of tentamens meer ontspannen te werk te gaan.

    Andere tips die Deuss geeft zijn rek- en strekoefeningen doen en proeftentamens maken mario party herunterladen. Meer tips, maar ook de regels die gelden tijdens de examens, vind je op de site van eindexamen.nu mit smartphone musik downloaden.

    Bron: Telewijs

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75