• 18 mei 2001
  • Binnengekomen bericht:
    ————————————————————

    Aan de coordinator CKV/KCV van de school en uiteraard de studenten,

    Na drie jaar voorbereiding is www.ckplus.nl, de gestandaardiseerde cultuur en kunst zoekmachine, met een testversie online audacity download windows kostenlos.
    De zoeker is uitermate gebruiksvriendelijk en heeft meestal aan 1 trefwoord genoeg om de juiste associatie tussen vraag en antwoord te leggen.
    In deze testversie is informatie over alle Nederlandse musea, bezoekers- en informatiecentra, tuinen, ed films ard mediathek. te vinden, maar ook archeologische en cultuurhistorische monumenten en bijbehorende tochten zijn gestandaardiseerd opgenomen. Verder is educatieve info van de musea opgenomen feiertage bayern 2020 herunterladen.
    Na deze testperiode zal een geheel vernieuwde site met ook informatie over literatuur, stromingen, archieven, archeologie, beeldende kunst/kunstenaars enz xbox 360 profil erneut herunterladen. geactiveerd worden.
    Door middel van deze mail vragen we een aantal potentiele gebruikers van CKPLUS.NL eens te willen kijken naar de site en de bevindingen ons te doen toekomen microsoft remote desktop.

    hartelijk dank, met vr. groet
    Het CKPLUS.NL team

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75