• 23 november 2001
  • Een Britse school gaat extra lessen Engelse grammatica invoeren. De populariteit van SMS’jes gaat ten koste van de taalbeheersing hay day kostenlos herunterladen.

    Het initiatief is afkomstig van het hoofd van de 600 jaar oude Wisbech Grammar School, een openbare school van de oude stempel. Het schoolhoofd heeft het sterke vermoeden dat het verminderde vermogen om normale zinnen te bouwen een rechtstreeks gevolg is van de populariteit van SMS ps3 spiele legal kostenlos downloaden. “Als een tiener gratis honderd tekstberichten per maand heeft te spenderen, zal hij die ook gebruiken. Dit leidt tot een zeer kortademige stijl, niet tot goede zinsconstructies“, aldus het hoofd tegenover Daily Mail android apps downloaden deutsch.

    Vandaar dat de ouders van de jongelingen een brief hebben gehad waarin staat dat het aantal wekelijkse taallessen wordt opgevoerd van vijf naar zes Download kaspersky trial for free. Op die manier moeten de tien- en elfjarigen weer het ouderwetse Engels machtig worden. Het gebruik van mobieltjes werd al eerder verboden op de Wisbech Grammar School see facebook who downloads images. Per maand worden er in Engeland zo’n 700 miljoen SMS’s verstuurd, vooral door jongeren.

    Bron: WebWereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75