• 13 november 2017
 • Binnengekomen berichtProwise heeft de Gouden FD Gazellen Award (regio Zuid in de categorie grote bedrijven) gewonnen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland video aus facebooken online. De omzet van het negen jaar jonge bedrijf uit Budel boekte een gemiddelde omzetstijging van 151 procent over de laatste drie jaar. De aanbieder van totale digitale leeroplossingen wil in 2019 een omzet van 100 miljoen euro bereiken video wdr mediathek. “Inmiddels maken meer dan 10.000 scholen en 275.000 docenten, maar ook honderden bedrijven, in meer dan 15 landen gebruik van onze oplossingen. Dat aantal blijft groeien in binnen- en buitenland netflix can be downloaded. De wereld is ons terrein, die stopt niet bij de Nederlandse grens”, aldus Marc Gijsbers, financieel directeur van Prowise.

  Roots in het onderwijs
  Sinds de oprichting in 2009 investeert Prowise in digitale leeroplossingen die stimuleren om kennis te delen roblox downloaden chromebook. Michael Ahrens, directeur Prowise: “Een derde van onze mensen is afkomstig uit het onderwijs. Daarom weten wij precies wat docenten en leerlingen verwachten van nieuwe digitale leeroplossingen,” licht Ahrens toe vmware tool herunterladen. De bevestiging van deze gedachte blijkt uit de grote en betrokken online community van docenten. Zij inspireren elkaar met lesmateriaal dat ze dagelijks kunnen toepassen om te blijven variëren in het overbrengen en delen van kennis autorennen games download for free.

  Totaaloplossing in digitaal leren
  Als marktleider in de onderwijssector op het gebied van hard- en softwareoplossingen blijft Prowise innoveren deutschrap beats free. “We ontwikkelen zelf onze multi-touchscreens, notebooks, cloud-software en lessenreeksen, getoetst aan de kernwaarden. Hierdoor hebben we de kwaliteit van onze producten zelf in de hand,” licht Ahrens toe herunterladen. De combinatie van deze producten heeft er mede voor gezorgd dat er nu een database van ruim 1,5 miljoen lessen is. “Deze lessen zijn eenvoudig te gebruiken aangezien onze software in de cloud staat musik oldies kostenlos downloaden. Dit betekent ook dat alle updates centraal worden verstuurd, waardoor we de scholen ontzorgen. Dit brengt ook een verplichting op het gebied van privacy met zich mee kostenlos musik von spotifyen. Prowise is gecertificeerd volgens de hoogste internationale normen in het ICT Privacyrecht, onderdeel van ICTRecht. Aangezien we veel aandacht geven aan privacy binnen onze organisatie zijn we erg trots op dit certificaat.”

  Uitbreiding op het wereldtoneel
  In 2016 voegde Prowise de Verenigde Staten toe aan de collectie van afzetlanden. “Onder de rook van Silicon Valley voorzien we inmiddels meer dan vijfhonderd klaslokalen met onze digitale leeroplossingen.” aldus Erik Neeskens. “De groei in Duitsland verdubbelt op dit moment elk jaar en we verwachten dat deze groei versterkt gaat doorzetten.” Met de uitbreiding naar o.a. Australië is Prowise in staat wereldwijd te opereren en toonaangevend te zijn met unieke totaaloplossingen in het onderwijs. Ook in het bedrijfsleven heeft Prowise al een goede internationale reputatie opgebouwd; onze digitale hard- en software oplossingen worden onder andere door Audi, Mercedes en Bosch reeds omarmd. In 2018 neemt Prowise deel aan de internationale onderwijs en ICT beurzen de Bett, IPON, ISE en Didacta.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75