• 14 november 2017
  • Van 17 tot en met 24 november 2017 vindt de Week van de Mediawijsheid plaats download gta 5 for free. Het thema luidt: ‘Generatie Media: samen mediawijs‘. Tijdens de campagneweek roept Mediawijzer.net docenten, professionals, ouders, kinderen en jongeren op om zowel thuis als in de klas samen in gesprek te gaan over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden adobe reader download for free german.

    Er worden door het hele land diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van media(wijsheid). Nieuw dit jaar is het Mediawijsheid Debat dat Mediawijzer.net samen met Beeld en Geluid, Vodafone, Ziggo en het Nederlands Debat Instituut heeft ontwikkeld ark survival evolved kostenlos downloaden deutsch. Mediawijsheid Debat is een discussiestarter voor docenten en leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo).

    Vind je het ook belangrijk om het gesprek te starten over mediagebruik in de klas musik von facebook herunterladen? Doe dan ook mee aan het Mediawijsheid Debat.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75