• 9 januari 2002
  • GrassRoots-projecten: beloning voor docenten en studenten die hun nek uitsteken! “Grassroots“projecten zijn leuke, kleinschalige en laagdrempelige ICT-toepassingen in de klas, zowel in primair als voortgezet onderwijs adobe reader 11 nederlands for free. Want dat betekent het begrip Grassroots: aan de basis. Docenten en scholen die hun nek uitsteken en zulke projectjes uitvoeren en via Grassroots aan hun collega’s beschikbaar stellen, worden beloond Download windows media player for free. Een project wat aan een aantal eenvoudige criteria voldoet en op het web wordt gezet levert de docent namelijk 500 Euro op.

    Ook studenten van lerarenopleidingen EFA en Ichthus kunnen meedoen en voor een beloning van 250 Euro in aanmerking komen music videos from youtube. Dit is het geval wanneer zij een school of docent ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van een Grassrootsproject.

    Het concept van “Grassroots” is in Canada zeer succesvol gebleken en is daarom door het ministerie van OC&W overgenomen sims für macen. In Nederland zijn een aantal onderwijsinstellingen aangewezen om het project te implementeren. Daaronder zijn de lerarenopleidingen van Hogeschool Ichthus en de Educatieve Faculteit Amsterdam (EFA) audible manager downloaden.

    De kern van het succes is dat op een laagdrempelige manier leraren (in en met hun klas) ervaring opdoen in het benutten van ICT bij de vernieuwing van hun onderwijs herunterladen.

    Bron: EFA

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75