• 8 januari 2002
  • Op het managersdomein van Kennisnet is de site ict.kennisnet.nl te vinden: een platform voor ict-beleidsmakers in het basis- en voortgezet onderwijs Download gta 5 mods ps3.
    Ict-coordinatoren en ict-portefeuillehouders hebben in de school samen de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van een beleid, zodanig dat het gebruik van ict een succes wordt download netflix film for free. Naast een visie zijn ook praktische instrumenten nodig. Daarom biedt de site
    “ictbeleid.kennisnet.nl” zowel praktische informatie als informatie om een eigen visie op de ict-gebruik te kunnen ontwikkelen abenteuer auf dem reiterhof 7 kostenlosen.

    Wat biedt ict.kennisnet.nl de bezoeker?

    1. Informatie:
    Op de site gaan de discussies over de stappen die de ictbeleidsmakers in hun school kunnen nemen, varierend van de manier waarop e-mail adressen aangemaakt kunnen worden tot de mogelijkheden die er zijn om beheer op afstand te regelen spiele subway surfer herunterladen.

    2. Inhoud:
    Op ict.kennisnet.nl kunt u interessante projecten en ervaringen van andere scholen vinden herunterladen. Ook kunt u vragen stellen aan experts: wie kan mij helpen met een investeringsplan, of een functieomschrijving voor een ict-coordinator? Of: hoe kan kennisnet in de Tweede Fase ingezet worden bij het zelfstandig leren Download videos with subtitles? Waar kunnen leerkrachten nascholing volgen? Of zoekt u een samenwerkingsverband waarin collegiale scholing mogelijk is?
    Een overzicht van de meest gestelde vragen is op de site te vinden facebook foto albumen.

    Wie?
    Eindredacteur van de site is Sjoerd Spoelstra. Hij heeft als ict-coördinator van het Coenecoop college veel ervaring met ict in het onderwijs herunterladen. Als u vragen of suggesties heeft neem dan contact op.
    U kunt de site vinden op het managersdomein van kennisnet word for free. Het opgaveformulier voor de nieuwsbrief staat op de site.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75