• 14 december 2015
  • Vorige week heeft staatssecretaris van OCW, Sander Dekker uit handen van Mariëlle Dekker van Augeo, de gratis online cursus Steun bieden aan vluchtelingenkinderen ontvangen autoscout app.
    De lancering vond plaats op de Welkom School, een tijdelijke school voor 75 vluchtelingenkinderen van 4 tot 18 jaar, gevestigd in het voormalige Ministerie van Sociale Zaken arbeitszeugnis kostenlos herunterladen.

    Deze e-learning is één van de maatregelen die de Staatssecretaris neemt samen met o.a. het COA, LOWAN, de PO-raad, en andere partijen om onderwijzend Nederland te helpen bij de opvang van vluchtelingenkinderen Happy easter gif for free. Met deze online cursus komt op een toegankelijke manier basiskennis beschikbaar over chronische stress en de manier waarop leerkrachten kunnen bijdragen aan de veerkracht van kinderen na ingrijpende levenservaringen schlacht um mittelerde kostenlos downloaden. Hiermee wordt ook tegemoet gekomen aan de vraag vanuit het onderwijs.

    De e-learning wordt verspreid via de Augeo Academy voor Sociale Veiligheid Download videos from websites mac. In samenwerking met de Maatschappelijke Alliantie Nederland wordt ook gratis Europese verspreiding voorbereid.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75