• 15 december 2015
 • Binnengekomen bericht
  Gratis nascholing voor docenten informatica Oracle, IBM, Cisco, Microsoft en VHTO (Platform Diversiteit in IT) bieden informaticadocenten in het voortgezet onderwijs opnieuw gratis nascholing magenta sport download. De nascholing bestaat uit vier avondtrainingen (17.00-21.00 uur inclusief diner) die plaatsvinden bij de genoemde bedrijven in Utrecht, Amsterdam en Schiphol swr1 leute podcast herunterladen.

  Inhoud nascholing
  De vier bedrijven belichten de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied en presenteren hun visie op de toekomstige arbeidsmarkt word 2010 kostenlos downloaden chip. Docenten krijgen vervolgens een hands-on training met opdrachten en/of lesmateriaal dat direct toepasbaar is in hun informaticalessen op school. Speciale aandacht gaat uit naar het belang van diversiteit en de participatie van meisjes in de ICT herunterladen. De deelnemers aan de vorige trainingen waren zeer enthousiast. De trainingen vinden plaats op dinsdag 2 februari, 16 februari, 15 maart en 29 maart 2016 youtube playlist download mp3 kostenlos.

  Aanmelden
  Wilt u gebruik maken van dit gratis nascholingsaanbod? U kunt zich direct aanmelden door een mail te sturen naar vhto@vhto.nl yahoo messenger german download for free.

  DigiVita
  Daarnaast zijn we erg blij dat we binnenkort weer de mogelijkheid hebben om gratis (ICT) activiteiten voor meisjes in het voortgezet onderwijs aan te bieden, zo kunnen meisjes bijvoorbeeld speeddaten met vrouwelijke ICT-professionals of is er de mogelijkheid om een gastles van een vrouwelijke ICT-professional in te plannen tijdens uw les (voor alle leerlingen) app ohne app store downloaden. Het aanbod van 2015 vindt u hier, we zullen de website spoedig updaten met nieuwe informatie. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze activiteiten bij u op school, dan hoor ik het graag video downloaden für android!

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75