• 21 september 2000
 • De Commission on Child Online Protection wil dat de Amerikaanse overheid een onafhankelijk onderzoeksbureau opricht om bestaande filtersoftware voor internet te testen garmin poi herunterladen. Deze software scant webpagina’s op inhoud en toont deze vervolgens of blokkeert ze.

  Het bureau zal ook de mogelijkheid van een kindvriendelijke internetzone bekijken classification german test. De commissie draagt eind oktober haar bevindingen in een rapport over aan het Amerikaanse Congres.

  Leden van de commissie komen van verschillende grootmachten uit de internetwereld, zoals Yahoo, Disney en America Online adobe reader neue version kostenlosen. Zij schatten de kans op het instellen van veilige kinderzone op vijftig procent. Volgens een woordvoerder kan het hierbij gaan om bijvoorbeeld speciale .kids-domeinen activepresenter download for free.

  Een voorbeeld van filtersoftware is het door Akrontech ontworpen Enuff. Hiermee kunnen kinderen alleen onder begeleiding van ouders surfen op het web mapsource nederlands downloaden. Voor #’schone zones’# kan de Amerikaanse Commissie alvast ideeën opdoen bij Filternet.nl. Hier zijn bepaalde categorieën sites niet toegankelijk, zoals pagina’s met seks, geweld, en godslastering frame available for free.

  Bron: WebWereld

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75