• 21 januari 2016
  • Karin Winters en Marcel Kessel vormen nu ruim een jaar samen de hoofdredactie van Vives free listening games children. Wat hebben zij zelf met onderwijs en ICT en wat drijft hen om dit blad te maken? Zij maken in dit artikel de balans op:

    Karins eerste baan in het onderwijs was die van ‘medewerker cursistenadministratieplanner. Al snel zocht ze meer uitdaging. Ze kreeg van haar manager de kans om een open leercentrum op te zetten. “Dat was in 1999 en het was mijn eerste ervaring met ICT in het onderwijs Skip bo for pc free. Ik was direct enthousiast en zag veel mogelijkheden. Internet en e-mail waren in opkomst en ik ontwikkelde een intranet voor de school. Ik wilde docenten warm laten lopen voor het gebruik van computers en internet en maakte een startpagina met links naar voor hen interessante informatie magenta sport download. Verder introduceerde ik e-mail als communicatiemiddel. Dat was toen absoluut nog geen gemeengoed.”

    Marcel: “Het opzetten van communities deed ik al in het bedrijfsleven en doe ik sinds vijf jaar ook in het onderwijs swr1 leute podcast herunterladen. Daar zie ik mensen om de haverklap opnieuw het wiel uitvinden. Dus ik denk dat er genoeg expertise in de scholen aanwezig is, maar dat je het vooral goed moet organiseren word 2010 kostenlos downloaden chip.

    Zie het volledige artikel bij Vives herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75