• 3 februari 2003
  • Naar de website van ThinkQuest.Website-bouwers van jong tot oud kunnen weer aan de slag met ThinkQuest musik oldies kostenlos downloaden. Teams van leerlingen van basisscholen kunnen zich inschrijven voor de jaarlijkse ThinkQuest Junior “webstrijd”. Studenten van HBO-opleidingen in de kunstsector kunnen terecht bij de nationale ThinkQuest uit de Kunst “webstrijd” kostenlos musik von spotifyen. Voor beide webstrijden zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Teams van Junioren gaan voor een hoofdprijs in de vorm van een schoolreisje in binnen- of buitenland èn een digitale camera voor de coaches en de school definieren der dateifreigaben für das herunterladen von definitionsupdates. De hoofdprijs van ThinkQuest uit de Kunst is dit jaar 20.000 euro èn deelname voor het hele team aan een masterclass.


    Voor wie england hand db free font?
    ThinkQuest Junior is een wedstrijd waarbij basisscholieren worden uitgedaagd om in kleine groepjes of met de hele klas een leerzame website te bouwen voor leeftijdgenoten zhpcleaner. Voor ThinkQuest uit de Kunst bouwen HBO-studenten uit de kunstsector met andere studenten, docenten of medewerkers van culturele instellingen samen een Nederlandstalige educatieve en kunstzinnige website house party app. Naast deze webstrijden organiseert ThinkQuest ook een webstrijd voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en de beroeps- en volwasseneneducatie (ThinkQuest voor Leerlingen) en een webstrijd voor docenten en studenten (ThinkQuest voor de Klas) herunterladen. Deze webstrijden gaan later dit jaar van start. Doel van de webstrijden is de kennis en het gebruik van ict in het onderwijs te vergroten.


    Ondersteuning
    Om de teams en het onderwijs te ondersteunen, heeft ThinkQuest een helpdesk waar zowel technische vragen beantwoord worden als vragen van meer onderwijskundige aard Download mp3 player kids music. Voor ThinkQuest Junior is op de website van ThinkQuest een stappenplan te vinden waarin uit de doeken wordt gedaan hoe meedoen aan ThinkQuest ingepast kan worden in het lesplan lizenzschlüssel herunterladen. Op de website staat ook een “bronnenpagina” met websites die informatie geven over hoe je een website kunt bouwen. Voor de Kunst-wedstrijd organiseert ThinkQuest in samenwerking met Mediamatic, workshops op het gebied van website-ontwikkeling gratis schreibprogrammen deutsch. Hierin komen veel aspecten van het ontwikkelen, vormgeven en bouwen van een website aan deorde. Teamleden mogen kosteloos hieraan deelnemen. De workshops vinden plaats in het voorjaar van 2003. Daarnaast kunnen de teams tijdens het bouwen van de site adviezen krijgen van experts op het gebied van website-ontwikkeling.


    Waarom websites bouwen?
    Ict neemt een steeds nadrukkelijker rol in in onze samenleving. Daarom is het zo belangrijk om het gebruik van ict in het onderwijs te stimuleren. ThinkQuest is een label van Kennisnet dat staat voor inspirerende webevents en ICT innovatie. Kennisnet richt zich op de ondersteuning van het onderwijs bij het gebruik van educatieve internettoepassingen. Kennisnet is praktisch en inspirerend door aan te sluiten op de dagelijkse onderwijspraktijk en tegelijkertijd nieuwe leer- en werkvormen met nieuwe technologie een extra impuls te geven. ThinkQuest is zo’n praktische, leerzame en bovenal leuke manier om het gebruik van internet te stimuleren. Een groot voordeel is dat ThinkQuest volop ondersteuning biedt, zodat je er als coach/leerkracht of docent niet alleen voor staat.


    Inschrijven
    Inschrijven voor de wedstrijd ThinkQuest uit de Kunst kan tot 4 maart 2003. Wie mee wil doen met ThinkQuest Junior kan zich inschrijven tot 10 maart 2003. Inschrijven gaat via de website van ThinkQuest: www.thinkquest.nl. Hier is alle informatie te vinden over de regels van de webstrijd en de voortgang ervan. Teams krijgen na hun inschrijving schijfruimte op de webserver van ThinkQuest. Junior teams hebben tot 14 april de tijd om hun website te bouwen; teams van ThinkQuest uit de Kunst krijgen daarvoor tot 27 mei 2003 de tijd. De finales van beide webstrijden vinden plaats in juni 2003.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75