• 6 oktober 2015
 • Opnieuw organiseren AB-ZHW en APS-IT diensten de ITEM-conferentie in London autofahren spiele kostenlosen! Dit maal ligt de nadruk op gepersonaliseerd leren. Internationale deskundigen en praktijkmensen delen hun ideeën en bijdragen.

  Aansluitend vindt de ITEM-Bett Studiereis plaats die start op woensdagmiddag met diverse work/info-sessies rondom dit thema’s musik per youtube herunterladen.

  U kunt vanaf nu inschrijven voor deze boeiende reis! U kunt kiezen voor bezoek aan de conferentie, voor deelname aan de studiereis of de conferentie combineren met de studiereis download utorrent faster. Reageer snel om verzekerd te zijn van deelname. Zoals altijd is er weer veel belangstelling.  De ITEM conferentie vindt plaats op dinsdag 19 en woensdag 20 januari 2016 android file transfer. Boeiende gastsprekers op diverse terreinen delen hun expertise rond gepersonaliseerd leren, van theorie tot praktijk.

  De ITEM-Bett Studiereis is van woensdag 20 tot vrijdag 22 januari 2016.  De studiereis start met work/info-sessies op woensdagmiddag microsoft internet explorer. Aansluitend zijn er schoolbezoeken op donderdag. De reis sluit af met een bezoek aan de BETT op vrijdag.

  Inschrijven kan tot 15 oktober 2016 Traktor per 2 free full version german!

  ITEM is een samenwerkingsverband tussen AB-ZHW en APS-IT diensten

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75