• 31 mei 2001
  • Minister Jorritsma van Economische Zaken heeft dindag het leerportaal Acadoo geopend.
    Deze virtuele marktplaats voor ict-onderwijs, zowel aanbieders als zoekenden, is één van de tien deelprojecten van de taskforce ‘Werken aan ICT’ funktionsupdate für windows 10 version 1803 manuell herunterladen.
    Dit overheidsproject moet het tekort aan gekwalificeerde automatiseerders in Nederland verminderen middels om- en bijscholingsmogelijkheden. Op jaarbasis blijven 15.000 ict-vacatures onvervuld visual basic 2010 herunterladen. Daarnaast wil de taakgroep de ict-kennis en ervaring van niet-automatiseerders verhogen.
    Het nu door Acadoo geboden onderwijspakket omvat opleidingen van onder meer IBM Learning Services, Ises International, Pink Roccade, Spherion en Skillsoft sterne zum herunterladen. Het bedrijf geniet de steun van de Nederlandse vereniging van Banken, de Fenit en het Verbond van Verzekeraars.
    Acadoo, volledig dochter van applicatie-aanbieder (asp) Sienna, gaat nu voor ABN Amro een eigen leerportaal ontwikkelen free antivirus downloaden. Deze site moet de automatiseringsmedewerkers van deze bank een doorlopend cursusaanbod geven waarmee zij hun kennis, vaardigheden en ervaring op peil kunnen houden en verhogen weihnachtsvideo für whatsapp herunterladen. Dit initiatief omvat ook een individueel ontwikkelingsplan.
    ABN Amro was al vroeg betrokken bij de ontwikkeling van Acadoo, dat oorspronkelijk onder de naam ICT Netwerk Academie begon video herunterladen ard mediathek. De bank stelt zo ook bij te dragen aan de ontwikkeling van het ict-niveau van Nederland.

    Bron: Computable

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75