• 1 juni 2001
  • Infrastructuurbouwer NL.tree moet alle zeilen bijzetten om voor eind dit jaar bij alle scholen een aansluiting op Kennisnet te realiseren download netflix app op mac. Voltooiing van de infrastructuur is een belangrijke eis in het contract tussen minister Hermans van Onderwijs en NL.tree. Eind dit jaar besluit het ministerie of de overheid dit contract verlengt untis 2020 herunterladen.

    Op dit moment heeft NL.tree bij slechts 4.000 van de 10.500 onderwijsinstellingen een verbinding opgeleverd. NL.tree-directeur Erik Zegwaart zegt dat problemen met de levering van ISDN30-verbindingen de meeste problemen opleveren Download tomtom mydrive app. Maar de organisatie heeft inmiddels wel een versnelling bewerkstelligt, van 150 aansluitingen per week in februari naar driehonderd per week in mei.

    Lang niet alle scholen werken echter mee aan een vlotte aansluiting, onder meer omdat de werkzaamheden storen tijdens de lessen microsoft games downloaden. Bovendien gaan in de vakantieperioden veel scholen op slot en kunnen de NL.tree-technici niet aan de slag.

    Zegwaart hoopt met de onlangs geïntroduceerde satellietverbindingen voor het eind van het jaar nog een deel van de achterstand in te lopen classic shellen nederlands. Volgende week donderdag bespreekt de vaste Kamercommissie voor Onderwijs de voortgang van Kennisnet met minister Hermans.

    Bron: Automatisering Gids musik bei youtube herunterladen kostenlos.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75