• 16 september 2002
  • Binnengekomen persbericht van Kennisnet.

    Vernieuwde Portal en voorlichtingscampagne leggen nadruk op gemak voor de docent: met kennisnet.nl sta je er nooit alleen voor tuneup kostenlos downloaden.
    Kennisnet.nl wil haar bekendheid onder docenten in korte tijd opschroeven tot 95%. Op dit moment verwelkomt de organisatie, die het onderwijs ondersteunt bij het gebruik van ict in de les, dagelijks 45.000 mensen, dit aantal moet drastisch omhoog wimmelbild games full version german for free. Om deze groei te realiseren is op 16 september 2002 de totaal vernieuwde portal Kennisnet.nl geopend en een campagne voor docenten gestart. Kennisnet.nl is verbeterd om de gebruikers in het onderwijs nog meer ondersteuning te bieden voor de dagelijkse onderwijspraktijk android fehlermeldung herunterladen momentan nicht möglich. Na onderzoek onder 5000 docenten zijn de structuur en de herkenbaarheid van de pagina’s grondig aangepast. Ook is veel informatie logischer gerangschikt Download skype for windows 7 for free. Dit najaar wordt een voorlichtingscampagne gestart om het vernieuwde kennisnet breed onder de aandacht te brengen bij docenten.
    Dagelijkse lespraktijk staat centraal
    ‘Hoe kan ik de kinderen uit mijn klas goed begeleiden?’ ‘Waar tref ik andere collega-docenten om ervaringen uit te wisselen?’ ‘Hoe kunnen mijn leerlingen goed voorbereid aan het examen beginnen?’ Een kleine greep uit de vragen waar de vernieuwde portal Kennisnet.nl gegarandeerd antwoord op geeft download fun run 2. Daarmee speelt Kennisnet.nl in op het dagelijkse nut voor de verschillende gebruikersgroepen, leerlingen, docenten, managers en ouders. De portal Kennisnet.nl is de afgelopen maanden grondig vernieuwd adobe reader completely. De vernieuwing is tot stand gekomen na uitvoerig en dagelijks contact met een groot aantal docenten.
    In totaal is 5000 docenten om hun mening gevraagd kostenlose filme herunterladen. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de structuur danig aangepast moest worden. In plaats van een indeling per doelgroep, heeft de nieuwe portal een indeling per sector herunterladen. Onder de site van het basisonderwijs bijvoorbeeld, staat alles wat hier mee te maken heeft. In het verleden konden gebruikers zich nog wel eens vergissen met het zoeken naar informatie meaning for download. Eenduidige schermen, “eigen kleuren”, en een logischer rangschikking van de informatie moeten hier een eind aan maken.
    In de voorlichtingscampagne staat het dagelijkse gebruikersgemak voor de docenten centraal en de onderwijskundige meerwaarde printkey kostenlos herunterladen. Jeanette Huizer, lerares Duits in het voortgezet onderwijs: “Ieder kwartier dat je op Kennisnet surft, levert je een half uur tijdwinst op. En dat is gewoon mooi meegenomen. Houd ik weer tijd over om andere dingen te doen.” Bovendien staan het komende schooljaar voorlichters (onderwijskundigen) klaar om scholen op locatie te begeleiden.

    Over Kennisnet
    Kennisnet ondersteunt het onderwijs bij het gebruik van ict in de les. In de loop van 2002 zijn ruim 11.000 scholen, maar ook diverse onderwijsinstellingen, bibliotheken, musea en contentleveranciers met 2,5 miljoen gebruikers aangesloten op dit beveiligde en beheerde netwerk met een koppeling naar internet. Eind vorig jaar is de stichting Kennisnet opgericht door de onderwijsorganisaties van Nederland. Kennisnet biedt ruimte om te leren.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75