• 13 september 2002
  • De eerste customer owned glasvezelring van Nederland is in Nijmegen in gebruik genomen. Het gaat om een initiatief van de Stichting Studenten Huisvesting Nijmegen (SSHN), waar de gemeente Nijmegen, de Katholieke Universiteit Nijmegen en SURFnet in samenwerken Download gta 4 for android for free. Ook het Regionaal Opleidingscentrum Nijmegen is toegetreden tot het samenwerkingsverband dat TeleMANN is genoemd (Telecommunicatie Metropolitan Area Network Nijmegen) tiptoi datei herunterladen ohne manager.
    Zestien wooncomplexen voor studenten zijn onderling verbonden. De studenten kunnen vanuit hun kamers met 10 megabit per seconde (symmetrisch) internet op en hierdoor gebruikmaken van breedbandapplicaties herunterladen.
    SURFnet doet aan TeleMAN mee in het kader van GigaMAN, onderdeel van het GigaPort project, waarmee SURFnet door middel van vraagbundeling nieuwe infrastructuur buiten de steden in de Randstad wil realiseren safari voor windows 10. Het Nijmeegse glasvezelnetwerk voorziet in managed dark fiber waarbij de deelnemende organisaties zelf hun actieve apparatuur inzetten.
    Op dit moment zijn de Universiteit Nijmegen, zestien wooncomplexen, en een vestiging van Helicon Opleidingen aangesloten download the wheel of luck. Negen vestigingen van het Regionaal Opleidingscentrum (ROC) volgen binnenkort. Ook gemeentelijke instellingen en non-profit organisaties in Nijmegen kunnen worden aangesloten download free powerpoint templates.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75