• 5 september 2002
  • Nltree, een consortium van Nederlandse kabel-bedrijven, dat nu de aansluiting van twaalfduizend scholen op internet verzorgt, krijgt er in de toekomst concurrentie bij skype download windows kostenlos. Dit is de kern van het advies dat Kennisnet deze week aan de minister overhandigt. Daarnaast roept het de regering op om structureel geld vrij te maken voor deze voorziening herunterladen tik tok.

    Scholen krijgen meer vrijheid in het bepalen van de capaciteit van hun verbinding met Kennisnet. “Daar past één megacontract zoals dat nu afgesloten is met Nltree niet bij”, zegt Rob Rapmund, directeur techniek en productontwikkeling bij Kennisnet herunterladen. Het huidige contract met Nltree loopt eind 2003 af. Kennisnet bereidt nu al alternatieven voor. “Een netwerk van deze omvang is dermate complex, dat je ver van tevoren met veranderingen moet beginnen “, aldus Rapmund download spotify family songs. Het gekrakeel over het ontbreken van budget voor de infrastructuur van Kennisnet komt tussen deze geplande discussie over het contract door. Het huidige kabinet heeft in zijn regeerakkoord geen geld opzij gezet voor deze post flash player voor chrome.
    Dit levert voor Kennisnet geen acuut probleem op. Pas in de loop van volgend jaar is het potje voor de infrastructuurvoorzieningen op. Daarnaast zegt Rapmund er alle vertrouwen in te hebben dat de personen, die verantwoordelijk zijn voor deze bezuiniging op andere gedachten te brengen zijn, “ook al zal er nog wel wat water door de Maas stromen voor het zover is” Download windows media player for windows 10 for free. Ict is immers niet meer uit het onderwijs weg te denken. Bovendien zou de aanloopinvestering van 1,3 miljard euro weggegooid geld zijn. Nltree heeft te kennen gegeven deze week ook een advies te overhandigen aan de minister, maar wil geen commentaar geven simpleclub app herunterladen.

    Bron: Computable

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75