• 4 september 2002
  • Kennisnet is een zeer belangrijk instrument voor de scholen. Dat zei staatssecretaris Cees van Leeuwen (OCW) dinsdag tijdens het wekelijkse vragenuur in de Tweede Kamer download ringtones nokia for free. Er waren vragen gesteld over de financiering na 2003.

    Kennisnet biedt alle scholen in Nederland toegang tot internet. Bovendien fungeert het als platform voor het uitwisselen van informatie tussen scholen en leerlingen avis invoices. Kennisnet biedt ook digitale leermethoden en heeft aparte startpagina’s voor leerlingen, ouders en docenten. Onder betrokkenen is grote onrust ontstaan over het voortbestaan van het onderwijsnetwerk, omdat er niets over in het regeerakkoord staat zeichnungen zum herunterladen.
    Momenteel is de financiering van Kennisnet tot en met het jaar 2003 verzekerd. Staatssecretaris Van Leeuwen wil zich ervoor inzetten dat de financiering ook in de toekomst verzekerd blijft, zo vertelde hij in de Tweede Kamer herunterladen. Daarvoor wil hij eerst overleg voeren met het onderwijsveld. Van Leeuwen vindt Kennisnet, en internet in het algemeen, belangrijke voorzieningen. Daarom moet er met volle kracht worden gewerkt aan het veiligstellen van het budget, maar garanties daarvoor kan de staatssecretaris op dit moment nog niet geven download icons kostenlos.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75