• 2 juni 2015
 • Het Kohnstamm Instituut moet de onderzoeksresultaten die geen rooskleurig effect van tabletgebruik in de klas laten zien uit het onderzoeksrapport Gebruik van tablets in de school (PDF) verwijderen film herunterladen gratis. Dat eist Maurice de Hond, opiniepeiler en het gezicht van Onderwijs voor een Nieuwe Tijd (O4NT) Download youtube videos android. Een onderwijsrichting die voor tablets in de klas is.

  De Hond noemt het ‘een gênant slecht onderzoek’ en stelt dat het onderzoeksinstituut ‘zondigt tegen de basale statistiek-regels’ fietsroutes gpx. Kohnstamm-onderzoeker Joost Meijer werkte aan het onderzoek en moet ervan zuchten. “Het begint me een beetje de keel uit te hangen. Je merkt als onderzoeker steeds vaker dat opdrachtgevers resultaten die hun onwelgevallig zijn uit een rapport willen houden, maar dat nu ook de buitenwacht -zoals Maurice De Hond- zich ermee gaat bemoeien Download iphone 7 app. Dat gaat wel erg ver.”

  Conclusies
  Het Kohnstamm Instituut staat achter het onderzoek en de conclusies. Al is Meijer zelf de eerste om toe te geven dat het geen ijzersterk materiaal betreft filme über netflix herunterladen. “Het liefst maak je bijvoorbeeld een a-selecte experimentele groep voor je onderzoek. Dat je een muntje opgooit en zo kinderen selecteert die voor een bepaald vak met een tablet werken spiegel als pdf herunterladen. Hetzelfde doe je dan voor de controlegroep: kinderen die voor datzelfde vak met een boek werken. Dat kan in het onderwijs vaak niet: je hebt nu eenmaal met gevormde klassen te maken smileys für whatsapp kostenlos herunterladen. Een leraar gaat die niet omgooien omdat wij graag een a-selecte steekproef willen doen.”

  Lees het hele artikel bij de AOB

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75