• 25 januari 2002
  • SLBdiensten en Microsoft hebben het overleg over softwarelicenties voor het onderwijs heropend. Verwacht wordt dat eind deze week al enige duidelijkheid komt over mogelijke wijzigingen animal crossing für pc kostenlosen deutsch.

    Het overleg is heropend omdat de scholen uiterst ontevreden waren over de gesloten overeenkomst. De Stichting ICT op School, die in deze kwestie namens vrijwel alle besturen van de scholen optreedt, dreigde begin deze week zich te beraden op een eventuele actie richting Microsoft download office 2010 images automatically. Hierop zijn de partijen op verzoek van Microsoft wederom om de tafel gaan zitten.
    De kritiek van de scholen spitste zich toe op de vaak zeer grote prijsverhogingen, de duur van de overeenkomst en de zeer korte termijn waarop de nieuwe regeling in zou gaan crossout for free.
    M. van Krimpen, directeur van ICT op School, wacht de uitkomst van de onderhandelingen af. Wij nemen nog geen andere stappen. Het is al positief dat de gesprekken weer op gang zijn gekomen fortnite game herunterladen. Wel willen we deze week helderheid hebben.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75