• 28 januari 2016
 • Binnengekomen persbericht
  Om in de toekomst te kunnen aansluiten op de internationale arbeidsmarkt is het onze overtuiging dat het belangrijk is dat onze kinderen nu al beginnen met het aanleren van technische, digitale en sociale vaardigheden – ook wel de vaardigheden van de 21ste eeuw genoemd neue version von whatsapp herunterladen.

  Microsoft besteedt hier uitgebreid aandacht aan door o.a. het ondertekenen van CodePact, deelname aan CodeWeek en Hour of Code, en nog veel meer kostenlos powerpoint downloaden vollversion.

  In 2016 zetten we deze lijn voort met aankondigingen over de acquisitie en verdere ontwikkeling van MinecraftEdu en de introductie van Learning Tools for OneNote tiptoi junior globus audiodatei herunterladen. Marcel Timmer, directeur Innovatie bij Microsoft Nederland, licht dit verder toe in een vanmiddag gepubliceerde blogbijdrage op onze website schreibprogramm word kostenlosen deutsch.

  Minecraft Education Edition
  Kinderen krijgen meer gedaan als ze leren op een manier waar zij zich prettig bij voelen. En met een leermethode die aansluit op hun niveau download storio 3s games for free. Bij Microsoft zagen we het afgelopen jaar welke rol Minecraft daarbij kan spelen. In deze digitale wereld ontwikkelen kinderen verschillende sociale en digitale vaardigheden download mfc140u.dll. Deze en andere voordelen die Minecraft aan het onderwijs biedt, waren voor Microsoft reden om over te gaan tot het acquireren van MinecraftEdu en de komende tijd verder te investeren in een nieuwe en meer uitgebreide versie van Minecraft voor het onderwijs herunterladen.

  Learning Tools for OneNote
  Een andere stap die we zetten is de introductie van Learning Tools for OneNote. Deze werkbalktoevoeging voor OneNote 2013 en OneNote 2016 kwam als winnaar uit de bus tijdens de Microsoft Hackathon 2015 en is ontworpen om leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun lees- en schrijfvaardigheden solid edge downloaden. Zo heeft de tool een focusmodus en maakt hij speciale tekstopmaak mogelijk. Door deze en andere opties is Learning Tools for OneNote uitermate geschikt voor kinderen met dyslexie of met andere leerstoornissen pou spiele herunterladen. Want ook – of misschien juist – voor deze groep is het belangrijk dat zij in hun eigen tempo aan de slag kunnen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75