• 22 oktober 2013
 • Binnengekomen bericht
  Vanaf 1 december 2013 kan iedere onderwijsinstelling die Office 365 ProPlus of Office Professional Plus heeft uitgerold voor al hun medewerkers en docenten, Office 365 Pro Plus gratis aanbieden aan studenten download posterazor. Dat betekent dat alle studenten en scholieren vanaf 1 december via de eigen onderwijsinstelling gratis kunnen beschikken over Office 365 zowel op school als thuis Download pdf for free. Met dit nieuwe Student Advantage aanbod krijgen scholieren en studenten beschikking over dezelfde productiviteitsprogramma’s en diensten die over de hele wereld door de Fortune 500 bedrijven worden gebruikt anno 1602 windows 7 download for free.

  Studenten van vandaag zijn de medewerkers van morgen. Microsoft vindt het belangrijk dat juist onze toekomstige generatie is voorbereid met de technologie die ze later ook in het werkende leven nodig zullen hebben peppa wutz folgen herunterladen. Uit recent onderzoek van IDC* in opdracht van Microsoft blijkt dat de kennis van Office 365 door de huidige en toekomstige werkgevers wordt genoemd als de # 3 benodigde vaardigheid voor toekomstige werknemers einfaches fotobearbeitungsprogramm kostenlos downloaden.

  Lees meer over het Student Advantage aanbod op het Office blog word 2010 gratis herunterladen.

  Student Advantage bestaat uit een aantal verschillende producten en diensten. Het biedt studenten de cloud based productiviteitsmiddelen die hun helpen om op een efficiënte manier te communiceren en samen te werken: toegang te hebben tot opdrachten in gedeelde werkomgevingen, synchroniseer je notities in OneNote, en meer:

  • De volledige versie van de bekende Office programma’s Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access
  • Deze Office 365 ProPlus licentie is een user-based licentie die een student op maximaal 5 pc’s of Mac’s en 5 mobiele apparaten zoals een iPhone of Android smartphone mag installeren
  • Office 365 ProPlus draait op je pc, niet in de browser of op een remote server.Met Office 365 ProPlus loggen de gebruikers in op Office fortnite downloaden. Zo krijgen ze toegang tot hun roaming instellingen en kunnen ze snel hun documenten openen die zijn opgeslagen in SkyDrive Pro (onderdeel van SharePoint) download facebook pages. Ze kunnen ook de lokale opslagruimte van hun computer gebruiken.
  • Met de click-to-run-technologie van Office 365 ProPlus kunnen studenten de Office-applicatie streamen naar een andere pc, bijvoorbeeld in de bibliotheek, en kunnen ze binnen enkele minuten aan de slag Download mp3directcut.

  * Zie het volledige onderzoek

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75