• 11 september 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-

    De Rijksuniversiteit Groningen is een onderzoek gestart naar het gebruik van digitale leeromgevingen (DLO) Download itunes mac. Als eerste Nederlandse universiteit is de RuG per 1 september 2001 overgegaan tot het integrale gebruik van een DLO binnen het onderwijs. Ons onderzoek zal zich richten op ontwerp, implementatie en evaluatie aspecten van DLO’s, zowel binnen Voortgezet als Hoger Onderwijs download logos for free.
    De eerste stap betrof een zaak-beschrijving naar het gebruik van een DLO Wiskunde in het Voortgezet Onderwijs door 12 docenten die zoiets hebben ontworpen, geïmplementeerd en geëvalueerd als opdracht voor hun studie tot eerstegraadsdocent word 2013 free download. Het artikel dat de bevindingen beschrijft verschijnt in het decembernummer van De Nieuwe Wiskrant. Op dit moment onderzoeken we de groep informatica docenten in het Nederlandse Voortgzet Onderwijs, die naar waarschijnlijkheid de pioniers zijn binnen hun organisatie alle fotos aus icloud downloaden mac. Het onderzoek bestrijkt zowel de docenten als hun leerlingen. Op het WWW staat de vragenlijst voor docenten en ook de vragenlijst voor de leerlingen herunterladen. Omwille van de uniformiteit van achtergrond is het belangrijk dat alleen leerlingen en docenten Informatica in het Voortgezet Onderwijs op deze enquete reageren podcast zum downloaden. Bevindingen hiervan zullen in TINFON worden gepubliceerd.
    Het is de bedoeling tot een ‘stand van zaken‘ rapport te komen met daarin ook aanbevelingen voor ontwerp en implementatie van een DLO Download survival games for free german. Bovendien willen we proberen tot een soort ‘componenten-bibliotheek‘ te komen waarin verschillende dlo’s verkrijgbaar zijn. Dit zal in samenwerking met Kennisnet en de educatieve uitgeverijen gebeuren einladung kostenlos herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75