• 12 september 2001
  • Binnengekomen persbericht:
    —————————————-

    FMF-congres over embedded software op 16 en 17 oktober 2001 download moto images.

    De Fysisch-Mathematische Faculteitsvereniging (FMF) organiseert, als studievereniging voor bètastudenten aan de Rijksuniversiteit Groningen, jaarlijks een congres of symposium herunterladen. Op 16 en 17 oktober zal de FMF een congres houden over embedded software, genaamd Escape. Dit is een acroniem voor Embedded Software Congres (A Perfect Escape) herunterladen. Het congres zal worden gehouden in het Stadsparkpaviljoen in Groningen. De doelgroep wordt primair gevormd door studenten van bèta-gerelateerde studies, maar het congres is zeker ook interessant voor leerlingen en docenten van het voortgezet onderwijs bilder bearbeiten kostenlos herunterladen. Voor leerlingen is het congres enerzijds een eerste kennismaking met dingen waar op de universiteit aan gewerkt wordt en anderzijds is het een actueel en ‘hot’ onderwerp bilder von icloud auf ipad herunterladen.
    De beide dagen van het congres dragen een iets verschillende signatuur. De eerste dag zal voornamelijk gericht zijn op informatica-technische aspecten van embedded software crime dinner to. Er zullen o.a. lezingen zijn over de hardware-implementatie van embedded software, user interfaces en Bluetooth. Na de lezingen zal een iets informeler gedeelte volgen met een informatiemarkt, workshops en een borrel wii u apps.
    De tweede dag is gericht op de toepassingen van embedded software in het dagelijks leven. Achtereenvolgens zullen toepassingen aan bod komen in pacemakers, radiotelescopie, het elektronisch betaalverkeer en een neurale zeezeilboot Download aok bonus app.
    Kaarten kosten voor leerlingen 10 gulden voor één dag en 15 gulden voor twee dagen. Docenten betalen 30 gulden voor één dag en 50 gulden voor twee dagen pc games vollversionen kostenlos herunterladen. Dit is inclusief koffie, thee, lunches en borrel.

    Wij hopen dat dit congres voor leerlingen een leuke en leerzame kennismaking zal zijn met embedded software en een kijkje zal geven op een eventuele latere studie of carrière netflix app auf mac herunterladen.

    Voor informatie en kaarten kunt u contact opnemen met de commissie:

    FMF, t.a.v. Congrescommissie ‘Escape’
    Postbus 2057
    9704 CB Groningen
    t (050) 363 49 48
    m (06) 235 655 09
    f (050) 363 42 00, t.a.v. FMF
    e escape@fmf.nl
    w http://www.fmf.nl/escape

    Op de website is onder andere uitgebreide informatie over het programma en de lezingen te vinden.

    Comité van aanbeveling:



    • Ir. G.J. Kleisterlee, president-directeur Koninklijke Philips Electronics N.V.


    • Prof. Dr. D.F.J. Bosscher, rector magnificus van de RuG


    • Prof. Dr. H. de Waard, emeritus hoogleraar natuurkunde


    • Prof. Dr. Ir. J.C. Willems, hoogleraar systeem- en regeltheorie


    • Prof. Dr. Ir. L. Spaanenburg, hoogleraar technische informatica

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75