• 26 januari 2015
  • Binnengekomen persbericht
    De Engelse taal wordt steeds belangrijker in onze samenleving pc games vollversionen kostenlos herunterladen. Steeds meer basisscholen onderwijzen deze taal. Staatssecretaris Dekker (OCW) geeft scholen de ruimte om meer met Engels aan de slag te gaan met het Plan van Aanpak voor Engels in het primair onderwijs netflix app auf mac herunterladen. Oefenweb en EarlyBird springen hierop in door een compleet online en adaptief Engels oefenprogramma te lanceren voor leerlingen van acht tot en met achttien jaar Download itunes mac.

    wordsandbirds-2Words&Birds is een oefenprogramma waarmee leerlingen op een leuke en verantwoorde manier Engels oefenen op het eigen niveau download logos for free. Het programma biedt tevens inzicht in de prestaties van leerlingen en hun ontwikkeling ten opzichte van leeftijdsgenoten. Dankzij een uniek adaptief systeem maken alle leerlingen, ongeacht hun leeftijd en niveau, altijd het merendeel van de opgaven goed word 2013 free download. Dit maakt het oefenen uitdagend en effectief voor elk type kind. Tijdens de NOT 2015 lanceert Oefenweb de eerste versie van Words&Birds. Zowel scholen als families kunnen middels een flexibel abonnement gebruik maken van Words&Birds alle fotos aus icloud downloaden mac.

    Words&Birds is ontstaan vanuit een samenwerking tussen EarlyBird en Oefenweb. EarlyBird is een landelijk kenniscentrum voor vroeg vreemdetalenonderwijs Engels (vvtoE) herunterladen. De taalexperts van EarlyBird zijn verantwoordelijk voor de tienduizenden opgaven van Words&Birds. Oefenweb is een spin-off van de Universiteit van Amsterdam (UvA) dat online leeromgevingen maakt voor adaptief onderwijs, zoals Rekentuin en Taalzee podcast zum downloaden. De programma’s van Oefenweb worden inmiddels door ruim 150.000 kinderen gebruikt en zijn uniek vanwege de wetenschappelijk bewezen adaptieve technologie, welke is ontwikkeld aan de UvA Download survival games for free german. Daarnaast staan de programma’s bekend om het gedegen meetsysteem dat wordt gebruikt om de resultaten tot in detail te volgen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75