• 2 september 2002
  • Persbericht Kennisnet:

    De afgelopen dagen zijn er in diverse media berichten verschenen waarin Kennisnet centraal staat herunterladen. De stichting Kennisnet is erg blij met deze berichten omdat daarmee de aandacht wordt gevestigd op een nijpend vraagstuk, namelijk de structurele financiering van de infrastructuur van Kennisnet gratis tomtom karten downloaden.
    We realiseren ons dat in sommige berichten, met name in de koppen van artikelen, de suggestie wordt gewekt dat de toekomst van de stichting Kennisnet ter discussie staat windows 7 download kostenlos deutsch vollversion chip. Niets is minder waar.
    Vanaf 15 september zal onderwijzend Nederland volop geïnformeerd worden over de vele mogelijkheden om Kennisnet in de klas toe te passen samsung smart switch for free.

    Een greep uit ons activiteiten:



    • Half september lanceren wij ons vernieuwde internetportal waarin we nog beter op de vraag van het onderwijs afgestemd aanbod presenteren insta stories.


    • In september lanceren wij onze herfstcampagne waarin we docenten in primair, voortgezet en beroeps- en volwassenenonderwijs laten kennismaken met ons praktische aanbod op veel voorkomende vragen download adobe reader for free german.


    • In september gaan ook onze nieuwe voorlichters op pad. Niet alleen om het onderwijsveld te informeren over de mogelijkheden van Kennisnet netflix serie downloaden op macbook. Maar ook om ons nog beter in staat te stellen een op uw wensen afgestemd aanbod te realiseren.


    • Eind september openen wij de Kennisnet Ruimte in het Nemo in Amsterdam; hier kunt u met ons kennis maken, met uw collega’s ervaringen uitwisselen of deelnemen aan een presentatie download wikibooks.



    Wilt u meer weten over deze of andere aspecten van Kennisnet: kijk vanaf 16 september op ons vernieuwde portal windows 7 professional 32 bit.
    Wilt u meer weten over het aanbod van Kennisnet: promotie@kennisnet.nl
    Wilt u uw mening kenbaar maken over Kennisnet: redactie@kennisnet.nl

    Afdeling Communicatie
    Stichting Kennisnet

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75