• 17 januari 2014
 • Het Social Media boekje, hoe jezelf en je product online te promoten en te verkopen, is geschreven door Jeffrey Gitomer en uitgegeven door Pearson Benelux. Het is een vertaling uit het Engels van het boek: Social Boom! How to master business social media. Het is uitgegeven in maart 2011. De Nederlandse vertaling is van april 2013 (tweede druk) europapark foto herunterladen. Jeffrey Gitomer(1946) is een internationale autoriteit op het gebied van verkoop, houding, vertrouwen en loyaliteit. Hij is auteur van diverse bestsellers.

  Het Social Media boekje, A5 formaat, telt bijna 200 pagina’s. Het behandelt elk aspect van social media met inbegrip van de inzet van een blog, persoonlijke website, e-zine datei per ssh herunterladen. De rode draad of keyword in het boekje is ‘waarde’: het creëren van waarden voor de business. Gitomer legt dit haarfijn uit in zijn laatste hoofdstuk ‘Sociale Explosie’.

  De doelgroep van lezers die Gitomer e.a. aanspreekt zijn personen die met inzet van social media hun business willen bevorderen. Voor gebruikers van social media is het ook zeker een interessant boekje al was het maar hoe je de kennis kunt inzetten voor bijvoorbeeld je persoonlijke branding ls15 herunterladen.

  JeffreyGitomer

  Video JeffreyGitomer

  De doelstelling die Gitomer nastreeft met dit boekje is een handreiking en een leidraad te geven voor wat je moet toevoegen aan wat je al doet op LInkedIn, Facebook, Twitter en YouTube om een compleet actieplan voor de zakelijke social media te ontwikkelen. Het is een stap-voor-stap gids waarbij je aan de hand van de inzichten van Gitomer de vier belangrijkste social media platforms van een andere kant leert bekijken – van het grote plaatje tot uitvoerbare ideeën en strategieën waardoor je aantrekkingskracht, je betrokkenheid en je relaties met waardevolle zakelijke klanten, potentiële klanten en contacten zullen groeien windows 10 aktuelle version herunterladen.

  Na een algemeen eerste hoofdstuk over de mogelijkheden van social media loopt Gitomer, soms samen met andere deskundigen, de eerder genoemde vier leidende social media platforms langs. Hij sluit af met twee hoofdstukken die hij achtereenvolgens noemt: De lijm (een pleidooi voor bloggen en nog eens bloggen!) en social explosie met enkele zeer concrete constateringen en tips youtube musik kostenlos und legal downloaden. Gitomer pakt zelf de inhoud van ‘Het Social Media boekje’ als volgt samen: Hoe je gedreven wordt in de zakelijke social media om je merkbekendheid te vergroten, jezelf te verkopen, je product te verkopen, om marktleider te worden, jezelf van de ondergang te redden, het geld binnen te halen, je concurrenten te vermorzelen.

  Alhoewel ik geen rasechte ondernemer ben, heb ik dit boekje met veel interesse gelezen. Het inspireert en zet actief aan tot actie. Gitomer zoekt daarbij zijn eigen ‘toon van de muziek’ om zijn boodschap over te brengen youtube video in full hd downloaden. Als auteur spreekt hij je persoonlijk en heel direct aan. Hij daagt je echt uit om aan de slag te gaan met zijn ervaringen en adviezen. Soms komt hij enigszins moralistisch over. Misschien een typisch Amerikaans trekje? Jeffrey Gitomer laat heel nadrukkelijk merken dat hij oog heeft voor menselijk gedrag. Het consistent toepassen van social media vraagt bewustwording, kennis, inzicht en discipline google plus herunterladen. Hij steekt dit niet onder stoelen of banken. Zijn adagium is o.a.: doe het of doe het niet, proberen is geen optie!

  Ik vind de doelstelling van Gitomer zijn boekje geslaagd. Als lezer kun je concreet aan de slag met zijn bouwstenen: stap voor stap. Het is in een prettig lettertype en begrijpelijk geschreven, ook voor diegene die nog bezig is kennis te maken met de impact van social media etiketten vorlagen zumen. Een klein minpuntje van het boekje is dat het mogelijk iets meer concrete voorbeelden mag hebben en dat de actualiteit van social media de aandacht blijft vragen. De ontwikkelingen op dit gebied gaan snel. Ik kan niets anders doen dan het (eind)advies van Jeffrey Gitomer overnemen en zeggen; dompel je onder met Het Social Media boekje en ga experimenteren freie videos zumen. Het succes volgt dan vanzelf.

  Wijnand_van_LieshoutWijnand van Lieshout
  Wijnand is programmamanager van de Stichting Digitale Overheid. Daarvoor was hij meer dan veertig jaar actief bij de overheid waarvan de laatste 15 jaar als senior adviseur op het snijvlak van business, informatievoorziening en ICT 7zip 64 bit kostenlos.

  De stichting stelt zich ten doel expertise te vergroten, (social media) trends te monitoren en hiermee te inspireren, netwerken en kenniscirculatie te faciliteren en een cultuuromslag te ondersteunen.  De Stichting Digitale Overheid organiseert diverse activiteiten waaronder een jaarlijks Nationaal Congres Digitale Overheid. In 2014 op 14 en 15 mei EYE Amsterdam.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75