• 4 november 2015
 • Leerlingen in de iPad klas van mijn school geven als, dat een van de nadelen van het apparaat is het ontbreken van een toetsenbord. In sommige gevallen missen ze ook nog een muis modern family bei netflix herunterladen. De iPad is dan ook niet gemaakt als volwaardige pc, maar veel meer als tablet. Tablets zijn echter niet ongeschikt voor het onderwijs, moet Prowise hebben gedacht en zorgde voor een praktisch toetsenbord op een volwaardige Windows 10 machine herunterladen.

  prow1De Prowise Windows Pro 3-in-1 tablet heeft een toetsenbord, dat groot genoeg is voor een volwassene om mee te werken windows 8 iso datei herunterladen. De toetsaanslag is plezierig. Minstens zo prettig was de lange accuduur. De derde dag na volledig opladen kreeg ik pas een waarschuwing, dat hij weer aan de oplader moest comodo signaturen herunterladen.

  Hoe volwaardig is deze goedkope tablet? 
  Na het openen van de verpakking ziet de tablet er heel gewoontjes uit, niet anders dan je veelal in de winkel ziet downloading amazon music does not work. Het apparaat heeft geen dik omrande rubberen zijkanten, noch extra opties om de tablet te beschermen. Dat de tablet er zo gewoontjes uitziet zie ik als een voordeel, want daardoor gaan ook leerlingen mogelijk voorzichtiger met het device om Download free windows 8. De bescherming bestaat grotendeels uit een toetsenbord dat helemaal om het beeldscherm van de tablet heen sluit (bij Prowise zijn overigens wel een dikke rand en een bijpassende hoes te bestellen) wow for free.

  prow3De verkoop van iets minder geavanceerde notebooks overstijgt zo langzamerhand de laptop bayern app. Begrijpelijk want met een Windows 10 tablet kun je meer dan genoeg. Deze Prowise machine is voorzien van een heel bijzondere versie van Windows 10, de Shape the future licentie voor het onderwijs handy apps download kostenlos. Mede dankzij die licentie is de prijs laag. Alleen scholen die hardware aanschaffen mogen van deze goedkope licentie gebruik maken.

  Tip
  Iedere school die gebruik maakt van office 365 kan ook nog eens gratis gebruik maken van Office 365 Education, waardoor de tablet een zeer volwaardige machine is Download free offline games. (voordeel is dat je de opslag van de tablet uitbreid tot 1TB (Terrabite) online opslag.

  Presentatie Software
  Dit product van Prowise is uiteraard ook voorzien van de eigen presenter software. Dankzij de uitstekende Wifi is samenwerken met de Touchscreens een kwestie van aansluiten en het werkt. Presenter zorgt ervoor dat de zo noodzakelijke interactiviteit in de klas mogelijk is met eigen tools, zoals quizzen, presentaties en materiaal om te delen.

  Eindconclusie
  Is er dan helemaal niets op de tablet aan te merken? Voor zover ik kon nagaan niet. Het apparaat is op dit moment misschien wel de meest geschikte device voor het onderwijs. Licht, kwalitatief goed en zeer prettig geprijsd. Die prijs is zeer concurrerend € 229,-. Volgens mij is goedkoop in dit geval geen duurkoop, want de drie jaar garantie laat zien dat Prowise vele vertrouwen heeft in de kwaliteit van de tablet.

  Drift_vd_Aad

  Aad van der Drift (Zernike College)Weblog

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75