• 22 januari 2002
  • Scholen wisten al eerder van prijsstijging van Microsoft, dit zegt intermediair Van Nood. SP-Kamerlid Van Bommel wil actie van het Kabinet der planer 4 kostenlosen.

    Theo van Nood reageert op een persbericht van onderwijsorganisatie ICT op School. In dit persbericht staat dat scholen pas halverwege januari op de hoogte zijn gesteld van de nieuwe prijzen voor de software kostenlose geräusche downloaden. De prijzen stijgen voor de scholen met gemiddeld 400 procent.

    “Om te reageren op de nieuwe contractvoorwaarden krijgen de scholen slechts een kleine drie weken de tijd en dat op basis van ondoorzichtige tariefstructuren,” schrijft directeur Mees van Krimpen van ICT op School kostenlos spiele windows 7 downloaden. “Het heeft er alle schijn van dat Microsoft met haar dominante marktpositie de scholen voor het blok zet.”

    De SLB heeft op 20 september al gewaarschuwd voor prijsstijgingen, zegt directeur van Nood download wdr 5 podcast. Dit bedrijf verkoopt de licenties van Microsoft voor het Voortgezet- en Middelbaar Beroeps Onderwijs. “De feitelijke prijzen wisten we pas op 23 december, maar toen was het tegen kerst en waren de scholen dicht.”

    Van Krimpen kent het bericht van 20 september fotos von moto g5 herunterladen. “Dit bericht was onduidelijk. Scholen gaan hier pas rekening mee houden als ze weten wat er echt voor hen verandert. En pas nu zijn de feitelijke prijzen bekend.”

    Vandaag praat Van Krimpen met Microsoft om te kijken of het bedrijf wat water bij de wijn wil doen download e mail message and pictures. Ook de SLB gaat nog in gesprek met Microsoft. Van Nood wil proberen om een extra maand bedenktijd voor de scholen te regelen.

    SP-Kamerlid Harry van Bommel reageerde afgelopen vrijdag verontwaardigd op de prijsverhogingen aura sync herunterladen. “Het is ronduit schandalig dat het miljardenbedrijf alleen oog heeft voor de winstcijfers. De scholen kunnen geen kant op door de allesoverheersende positie van Microsoft.” Van Bommel heeft het Kabinet inmiddels schriftelijk gevraagd om actie te ondernemen lkw game for free.

    Bron: WebWereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75