• 10 februari 2000
 • (Mededinging).
  Monti zei gisteren op een persconferentie dat hij van Windows-gebruikers en van concurrenten van Microsoft informatie heeft gekregen waaruit zou blijken dat het bedrijf van Bill Gates zijn nieuwe programma zo heeft ontworpen, dat het daarmee zijn dominante positie op de pc-markt kan uitbouwen naar de markt voor servers en daarmee in het terrein van e-commerce youtube video downloaden naar iphone.
  “Microsoft heeft zijn systeem voor pc’s nu gebundeld met software en middleware, waardoor de concurrenten op achterstand worden gezet”, aldus Monti classic shell german free. “Klanten zouden hierdoor min of meer verplicht worden Windows 2000 te kopen voor hun servers omdat die dan alleen met dat programma goed werken facebook videos herunterladen ios app. En wie de markt voor servers verovert, zal ook de e-commerce beheersen.”
  Als de Europese Commissie gelijk krijgt, zal Microsoft zijn programma’s moeten aanpassen smart life app herunterladen. Verder kan Brussel stevige boetes uitdelen. Maar zover is het nog lang niet, erkende Monti. Gezien de ingewikkeldheid van de materie zal het een langdurig onderzoek worden youtube video smartphone. “Maar daarom moeten we er niet voor terugschrikken”, meent de Italiaan. “Dit is de aard van de nieuwe economie en daar moeten wij op ingesteld zijn.”
  Het EU-onderzoek heeft overigens niets te maken met de acties van de Amerikaanse justitie tegen Microsoft herunterladen. Die betreffen het beschermen van bestaande markten, terwijl Monti juist kijkt naar hoe de softwaregigant die positie overhevelt naar nieuwe terreinen Download bengal game for free.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75