• 3 december 2015
 • De Muiswerk woordenboekapp (App Store Google Play) bevat ruim 80.000 veelgebruikte woorden uit de Nederlandse taal download testdisk. U vindt de verschillende betekenissen en per betekenis voorbeelden van het gebruik, synoniemen en tegenstellingen.

  Omschrijving
  Dit woordenboek bevat meer dan 80.000 veelgebruikte woorden uit de Nederlandse taal noz app. Van de meer dan 23.000 basiswoorden geeft het de verschillende betekenissen en per betekenis worden voorbeelden van het gebruik, synoniemen en tegenstellingen aangegeven amazon prime content. Bij meer dan 1500 woorden ziet u een plaatje om de betekenis te ondersteunen. Ook de meestgebruikte afkortingen zijn opgenomen. Uniek aan dit woordenboek is dat ieder basiswoord uitgebreid en leesbaar wordt omschreven: woordsoort, uitspraak, alle betekenissen, voorbeelden, uitdrukkingen, vervoegingen en verbuigingen wie kann ich access herunterladen. Het neemt de tijd en de ruimte voor ieder woord en is daarmee een ideale app voor in de klas en thuis. Een aanrader voor uw leerlingen!

  Gratis versus betaald
  De gratis versie van de Woordenboek app ontsluit nu alle woorden en betekenissen en maakt helemaal onder in beeld een beetje reclame Download weight watchers recipes for free. Tegen een kleine vergoeding verwijdert u de reclame voor altijd en krijgt u gelijk ook de beschikking over extra functies.

  Extra functies na betaling
  Zoeken op begin, einde of ergens in het woord
  Direct naast het zoekveld vindt u een instellingenicoon (drie schuifjes onder elkaar) wer weiß denn sowas app herunterladen. Tik daarop om aan te geven hoe gezocht moet worden: begin van het woord, einde van het woord of moet uw invoer in het woord voorkomen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75