• 31 oktober 2011
 • Beeld en GeluidZaterdagmiddag 8 oktober 2011, een stormachtige middag. Om half twee ga ik naar binnen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Na de draaideur zie ik al veel bekenden. Gauw even mijn batch halen. Ik kan mijn naam niet vinden star wars commander download. Nee, zegt Marijke Hilgers, vrouw van, dat komt omdat je niet hebt meegeschreven. Ai, die komt aan. En ik had al spijt. Een mooiere plek voor de lancering van Boektweepuntnul hadden Louis en Tessa niet kunnen vinden …

  Beeld en Geluid is een prachtig gebouw waar oude en nieuwe media samenkomen. En zo is het ook met Boektweepuntnul: een boek ontstaan door nieuwe media en gevat in oude media lwarb brawl stars. Tout onderwijs en ict is aanwezig …

  Louis Hilgers en Tessa van Zadelhoff zijn het brein achter het initiatief.
  Louis is bekend van zijn ICTnieuws.nl maar ook van Grassroots Curaçao, Het Internet Zkwrdnbk en Sms-taal obs studio herunterladen. Zijn snor en zijn zachte g zijn slechts de uiterlijke kenmerken van een man met passie voor ict en het onderwijs. Tessa is bekend van haar weblog Warempel , Tessa’s top webtips voor in de les, haar redacteurschap bij Kennisnets Digiborden Basisonderwijs. Een charmante dame die een grote schare volgers heeft van haar twitterberichten en blogs.

  Louis en Tessa vertellen hoe BoekTweePuntNul is ontstaan amazon prime kostenlos downloaden. Op 9 juni hebben ze hun oproep om mee te doen getwitterd. Binnen enkele dagen hadden twee keer zoveel mensen gereageerd. Het is een crossmediale publicatie geworden op basis van co-creatie en crowdsourcing. Kijk op BoekTweePuntNul wat dit laatste precies inhoudt. Van het boek is een aparte onderwijsuitgave gemaakt waarin een aantal deskundigen enige theoretische onderbouwing geeft aan Social Media in het onderwijs Download cyberlink photodirector for free. Nog een leuke opsteker voor alle aanwezigen is dat het boek genomineerd is voor de SIDN Internet Award. Op 10 november worden de winnaars bekend gemaakt.

  Remco Bron ging weer als een echte rollercoaster door de nieuwe ontwikkelingen samsung galaxy s6 edge apps. Kijk op zijn blog waarin je zijn presentatie kunt terugvinden. De filmpjes, stellingen en grappen volgens elkaar in een moordend tempo op. Remco doet drie voorspellingen:

  1. Online video verslaat tv. Amerika heeft grote invloed op deze ontwikkelingen.
  2. Twitter. Is nu op zijn hoogtepunt, en wordt alleen maar minder. Twitter wordt waar het voor is bedoeld: commentaar op events als dezeboekpresentatie design bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden.
  3. Mobile wordt het. Vooral het voorbeeld van Tasco Supermarkt in Korea was mooi. Met je QR code shoppen op een stuk papier dat in het metrostation hangt.

  Vooral zijn voorspelling dat het ‘em niet gaat worden met Twitter was natuurlijk hilarisch voor dit twitterende publiek boinc herunterladen.

  Louis en Tessa eindigen met een nieuwe oproep. BoekTweePuntNul is niet klaar, we gaan verder. Kijk maar hier  hoe je aan het vervolg kunt meedoen. Ik ben maar alvast begonnen, want deze keer wil ik dit niet missen.

  We eindigen met de uitreiking van het boek aan alle auteurs my route app downloaden. Als een soort Sinterklaasavond, maar dan van een hele grote familie worden de boeken uitgedeeld. De aanwezige kinderen en kleinkinderen worden ingezet bij dit onderdeel, want niemand mag het pakje meteen openen. Dan geeft de kleindochter van Louis het teken: De zaal is even stil, alleen het ritselen van papier, en dan Oh wat mooi!

  Marijke van der Brugge

  Marijke van der Brugge
  Marijke werkt vanuit haar bedrijf: www.vanderbrugge.org download the spreadsheet for free. Zij coacht professionals met vragen over leven en werk. Zij coacht ict-coördinatoren individueel en in groepsverband. en adviseert bij veranderingen. Zij is voorzitter van Het 11tal, een samenwerkings-verband op het snijvlak van onderwijs en ict. Daarnaast is Marijke voorzitter programmaraad van de vakvereniging i&i.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75