• 3 juni 2013
 • Gerichte BerichtenVergroot ouderbetrokkenheid met de basisschool app Gerichte Berichten Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind spotify herunterladen auf mac. Zeker wanneer het aankomt op scholing. Scholen spelen daarom steeds vaker in op gerichte communicatie met ouders. Maar hoe informeer je ouders snel en makkelijk over een ouderavond, een zieke juf of tienminutengesprek windows movie maker kostenlos herunterladen? De app Gerichte Berichten biedt uitkomst. Met deze app raken ouders nog meer betrokken bij de school en de ontwikkeling van het kind.

  Gerichte communicatie tussen ouders en school
  De app Gerichte Berichten maakt het mogelijk voor ouders om op een makkelijke, snelle en vooral veilige manier te communiceren met de school van hun kind download videos amazon prime. Zo is onmisbare informatie en communicatie van school direct zichtbaar op de mobiele telefoon van ouders. Schoolgidsen, adressenlijsten, invulstrookjes en mededelingen; informatie die normaal gesproken blijft slingeren in de schooltas, is snel en overzichtelijk te bekijken onder 1 knop op de mobiele telefoon.

  Gerichte Berichten

  Direct op de hoogte van belangrijke informatie
  Berichten die in de app geplaatst zijn, kunnen ook naar de mobiele telefoon worden gepusht. Zo ben je als ouder altijd direct op de hoogte van belangrijke informatie en data.

  Voor ouders is het gebruik van de app gratis. Wel zal de basisschool aangesloten moeten zijn bij de dienst. Hiervoor betaalt de school € 1,25 per leerling, per jaar. Het is dus de vraag of een school deze investering wil of kan doen. Indien de school deze app ondersteunt, krijg je als ouder hoe dan ook de mogelijkheid om snel en veilig te communiceren met school en belangrijke informatie te delen. Kortom, een handige app die zeker bijdraagt aan een actieve betrokkenheid bij de scholing van het kind. Meer informatie? Meer informatie over de app Gerichte Berichten? Bezoek de website Gerichte Berichten en bekijk het filmpje.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75