• 5 januari 2010
 • Sjoerd Spoelstra
 • Design Your Own LiveDe bekende Scandinavische meubelgigant heeft misschien de ict-trend voor 2010 al ontdekt charts top 100 for free. Design Your Own Life (DYOL), uiteraard gebruik makend van minstens 1 Ikea bank en 1 Ikea kast… en dan kun je dat bij Ikea uploaden all jpg of a page. Duizenden mensen kunnen komen kijken hoe jij je leven hebt ingericht. Op dit moment beperkt het systeem zich nog tot woninginrichting, maar dat lijkt me veel te beperkt download corona data donation. Ik zie in ieder geval mogelijkheden die veel verder reiken. Wat voor maaltijden worden bereid in die Ikea keuken ? Welke boeken staan er in het model Billy Download brickshooter egypt for free? Wie slaapt er nog meer in dat Lillesand bed?

  Being John MalkovichHet doet een beetje denken aan die film Being John Malkovich, waarin een slimme kleine ondernemer aan belangstellenden de bovenkamer van John Malkovich, gevierd acteur, verhuurt download gta 5 kostenlos. Voor een luttel bedrag kun je een paar minuten in de huid van iemand anders kruipen. Dat biedt Ikea dus gratis aan. Min of meer. Want je kruipt in de huid van de gemiddelde Ikea-koper en dat blijkt toch niet net als in de film te zijn herunterladen.

  Met een kaartje kun je zien waar de inzender woont. Koppeling met andere sociale netwerken ligt voor de hand. Via LinkedIn komen we er achter hoe de trotse eigenaar z’n geld verdient, via Twitter of het een extravert type is, aan zijn Hyves pagina valt af te lezen of er ook wel eens iemand op bezoek komt ringtone download for free samsung.

  Zelf heb ik m’n inzending voor de DYOL website al helemaal klaarliggen. Baanbrekend design, revolutionaire levensinrichting, spannende activiteiten, briljante cultuur staan te trappelen om zich – bij wijze van goede nieuwjaarsvoornemens – bij deze Ikea website aan te melden download from movies. Die prijs van 500 euro aan woonbonnen is bij wijze van spreken al helemaal binnen. Maar wat lees ik nu op de Ikea-site ? Oeps, vanwege een technische storing is uploaden van uw Life tijdelijk niet mogelijk kan foto niet downloaden in whatsapp.

  Oeps ….begint alweer goed.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75