• 7 november 2009
 • Sjoerd Spoelstra
 • Amateurs - profsHet is leuk als je met een clubje vrijwilligers een uitdaging hebt herunterladen. Een ander clubje om mee te concurreren bijvoorbeeld. Het amateurvoetbal wordt pas echt interessant als je zo nu en dan tegen een profclub mag spelen. Een profclub waar met grof geld gesmeten wordt Free apps. Waar de spelers nooit zo erg lang een contract hebben omdat ze al snel weer weggekocht worden door nóg beter betalende concurrentie. De echte liefhebber zegt dan dat het mooie van de sport beter tot uiting komt in zijn clubje… beter dan bij die profclubs waar alleen het scoren telt child benefit application. Soms komt de trainer van de eredivisieclub even op bezoek in de provincie … en moet dan toegeven dat hij zich bij de echte lief-hebbers heel erg op zijn plaats voelt Download ghost in the shell. De balbeheersing, nietwaar, de kameraadschap, het uithoudingsvermogen van juist ook de oudere spelers… waar vind je dat behalve bij de toegewijde amateurclub herunterladen viedeos. Mooi ook als een nieuw idee in de amateurclub ontwikkeld wordt en door de profclub overgenomen. De amateurs komen nog steeds gewoon aanmoedigen als de profclub een keer speelt eine komplette homepage herunterladen.

  i&iOm even over te schakelen naar iets geheel anders…: de eerste reacties op de i&i conferentie, afgelopen woensdag en donderdag zijn buitengewoon positief neue browser version herunterladen. Deze conferentie werd voor de 19e keer georganiseerd door een groepje onbezoldigde vrijwilligers van de vereniging i&i easy whiteboard download for free. Een vakvereniging van ict-coördinatoren en leraren informatica en –kunde. Geen professionele conferentie-bedenkers dus. Eén van de hoogtepunten van onze conferentie was de keynote van Frans Schouwenburg (Kennisnet Sectormanager PO en VO): In de wolken/uit de wolken gifsen pc. Géén glad ict verhaal, maar een warme oproep aan leraren om van hun wolk af te komen en te doen dát waarvoor ze dat beroep gekozen hebben: inspirerend lesgeven met alle middelen die goed werken microsoft 2016.

  The FlipOok een succes was de actie waarbij er tien FLIP camera’s ter beschikking werden gesteld aan de mensen die een goede onderwijstip wisten te presenteren voor de lens van zo’n camera.

  DE Kennisnet/Surf Onderwijsdagen zijn op 10 en 11 november. We raden iedereen aan er naartoe te gaan. Ze doen daar leuke dingen: Het SURFnet / Kennisnet Innovatieprogramma stelt tien FLIPS beschikbaar voor bezoekers van Dé Onderwijsdagen 2009, om zelf een dag lang te filmen. Met de FLIP bent u één van de regisseurs die De Onderwijsdagen vastlegt. – Goooooooooooooooooooal !

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75