• 5 oktober 2012
  • Sjoerd Spoelstra
  • Bakker HagedorenKijk, we moeten het natuurlijk niet overdrijven, die ellende met de sociale media herunterladen. De scholen in Haren en omstreken hebben weer een leuk actueel thema voor de lessen maatschappijleer ( zie de oproep over Haren) en zo zijn er meer positieve dingen te melden over onderwijs-en-de-sociale-media download video van internet.

    In Hoensbroek bijvoorbeeld (om zomaar een gemeente aan de andere kant van ’t land te noemen). Daar zit bakker Hagedoren, vlak bij de plaatselijke VO school en die weet, net als alle middenstanders, dat de nabijheid van een school een gemengd genoegen kan zijn Download movies hd. Maar door Twitter te gebruiken laat de bakker zien helemaal met zijn tijd mee te gaan, en neemt hij zelfs positieve actie om de schooljeugd op de juiste manier te bespelen Download bloons tower defense 6 for free.

    Toen de zomervakantie afgelopen was zag de bakker de klandizie weer toenemen en het viel hem op dat de leerlingen het EIGENLIJK wel prettig vonden dat het schoolleven weer begonnen was herunterladen. Hoewel ze dat natuurlijk uit zichzelf NOOIT zouden toegeven.

    Zijn Twitter-actie was simpel en doeltreffend:

    (troost)worstenbroodje

    GOUD, zo’n bakker herunterladen!

    Sjoerd Spoelstra

    Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75