• 13 augustus 2012
 • Sjoerd Spoelstra
 • Het Spoelstra MosonHet Spoelstra Moson Ik ben er van overtuigd dat ons geheugen niet alleen in ons hoofd aanwezig is Download video maker program for free german. Misschien niet een gezichtspunt dat onder biologen algemeen geaccepteerd is – of onder neurologen, maar ik meen daarvoor bewijzen in handen te hebben Download iphone 7 music for free.

  Letterlijk in handen. Ik ben er van overtuigd dat als ik bij wijze van proef mij laat decapiteren ik, net als een kip-zonder-kop nog in staat ben om mijn wachtwoord voor mijn e-mail in te typen manjaro. Of voor mijn admin account. Of voor mijn inlog in ons leerlingadministratiepakket, of om gewoon mijn computer aan te zetten. Of mijn pincode.

  Als je me vraagt om te zéggen wat mijn pincode is dan moet ik echt even nadenken herunterladen. Dan komt mijn hoofd er aan te pas. Maar aan de kassa van de Jumbo vliegt mijn hand over die toetsen, ik concentreer me uitsluitend op het nog een fijne dag meneer van de kassière Download hearts of iron 4 for free.

  Onze school heeft mailadressen met – na de apestaart – @coenecoopcollege.nl – négentien tekens en ik moet dat honderden keren per dag ingeven download xelion app. Om zelf in te loggen, om mailtjes te versturen, gebruikers aan te maken. Ik heb ontdekt dat – hoewel ik niet eens een tien-vinger typist ben – die serie tekens er zonder enige interactie met het brein uit komt film herunterladen gratis. De vingers bewegen en mijn brein – dat er toch niet om bekend staat dat het twee dingen tegelijk kan – draait ongehinderd door.

  Ik wil – net als Peter Higgs – hierbij een voorspelling doen en je zult zien dat het binnen veertig jaar uitkomt Download youtube videos android. Doordecentralisatie van hersenactiviteit. In de handen, nee in de vìngers van systeembeheerders zullen ze voor het eerst aangetroffen worden: Mosons fietsroutes gpx. Elementaire deeltjes die wachtwoorden- of liever gezegd – wachtwoord-intiep-bewégingen kunnen opslaan zonder dat daarvoor enige interactie met een hersenpan nodig is Download iphone 7 app.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75