• 27 februari 2012
 • Sjoerd Spoelstra
 • De omvang van de interneteconomie in ons land is groter geworden dan de uitgaven aan onderwijs. In 2009 was het 4,3 procent van ons Bruto Binnenlands Product, terwijl de onderwijsuitgaven ongeveer 4,5 procent bedragen fietsroutes gpx.

  Goed nieuws Download iphone 7 app? Ik vond het destijds wel goed nieuws dat de ministers van onderwijs en economie samen besloten hadden dat Nederland een kennisland zou worden, en dat dientengevolge er een initiatief genomen moest worden filme über netflix herunterladen. Nederland kennisland, Brainport Europe, u herinnert zich misschien de slogans nog. Wat we ondertussen zien is dat de financiële resultaten van scholen elk jaar slechter worden spiegel als pdf herunterladen. Bijgaand plaatje komt uit het jaarboek Onderwijs in cijfers 2011 (PDF) smileys für whatsapp kostenlos herunterladen.

  Volgens het CBS zijn toenemende huisvestingslasten de voornaamste boosdoener bij de financiële resultaten van de scholen filmen van website. Dat verklaart waarom de interneteconomie daar minder last van had.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75