• 24 januari 2011
 • Sjoerd Spoelstra
 • SmartWe gaan aan de slag met vijftien smartboards Download blockman go. Het idee daarbij is dat een docent een lokaal binnen kan wandelen en zo snel mogelijk aan de slag kan gaan. Met zijn lessen. Met van tevoren opgeslagen lessen mozilla for free german. Met videootjes. Misschien zelfs met toetsen en stemkastjes.

  De oude oplossing zou zijn om elke docent een eigen inlog te geven en een eigen desktop vector free herunterladen. Maar ik kom daar toch steeds meer van terug. Nadelen van zo’n roving profile zijn onder andere de inefficiënte manier waarop Windows omgaat daarmee rollercoaster tycoon herunterladen vollversion. Bij inloggen en uitloggen wordt de hele bliksemse bende, inclusief Mijn documenten, mappen op de desktop, en alles heen-en-weer gekopieerd … en dat duurt en dat duurt photoshop program for free german! Een ander nadeel is dat als een docent thuis met documenten wil werken die niet op eenvoudige wijze toegankelijk zijn.

  Data ProtectionEen USB stick is wel heel erg simpel herunterladen. En heeft het bijkomende voordeel van de extra beveiliging: gewoon een USB stick uit een bord halen en in je broekzak stoppen is wel een heel doeltreffende manier van data protection and install windows. Zolang je niet vergeet om het ding ook echt mee te nemen is dit waarschijnlijk de meest foolproof optie.

  Maar erg individueel download website chrome. Als je niet een eenling bent maar lid van een team, van een sectie is het toch wel een pluspunt als je kunt delen. Als je mappen kunt aanmaken – zelf – en die met je collega’s en teamgenoten kunt delen – ook zelf gta 5 ps4 mods downloaden. En met je leerlingen !. “Dames en heren, alle videootjes en tekeningen die ik deze les gebruikt heb zijn na te zien via deze link…”

  Samenwerken in de Clou6Dus … in de platte democratische organisatie die een school tegenwoordig is… ga ik het maar proberen… met overredingskracht, met goede voorbeelden en enthousiasme Download videos youtube for free. Om de collega’s er van te overtuigen dat in the cloud werken voordelen heeft !

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75