• 8 maart 2012
 • Sjoerd Spoelstra
 • Programma 5 PLUSProgramma 5 PLUS Soms vallen mij van die dingen op, ik kan er ook niks aan doen filme über netflix herunterladen. Kom ik dus laatst uit school, nog vol van het primaire proces, hoe wij de nieuwe lichting leerlingen de komende jaren zullen gaan verwennen … met een CULTUUR-STROOM, vanzelfsprekend, met een SPORTSTROOM en nu waarschijnlijk ook met een ICTSTROOM spiegel als pdf herunterladen. Met communicatie, met onderzoeksvaardigheden, met een module Gamemaker…..

  En de rode fiat is nogal vies dus ik sla af bij mijn favoriete autowasstraat smileys für whatsapp kostenlos herunterladen. Zo’n echte klassieke wasstraat waar de auto’s achter elkaar doorheen getrokken worden, met Henk die dan voor het portierraampje met je het wasprogramma doorneemt filmen van website. Dat loopt op van programma 1 (water en shampoo) tot en met het luxe programma 5 (met 4 velgen wassen, bodemprotectie, waxlaag aanbrengen…). Nu was ik die auto bijna nooit dus meestal neem ik programma 5 gut 1 herunterladen. Twaalf euro, maar ja.

  Echter, deze vrijdag was er met FELLE STICKERS een NIEUW PROGRAMMA achter de 5 geplakt. Het 5 PLUS programma beloofde een FANTASTISCH NIEUW PROCES … zonder te vermelden wat dan precies zoo tycoon 1 herunterladen. Kostte nog wel weer drie euro extra.

  Maar – in de positieve bui waarin ik was met die nieuwe ICT stroom dacht ik: laat ik eens gek doen, met mijn tijd meegaan, vijf PLUS is vast beter dan vijf gewoon microsoft office testversion kostenlos herunterladen. Henk nam grijnzend mijn geld in ontvangst.

  Maar toen wel de hele tijd met mijn neus tegen de voorruit gezeten. Om te kijken WAT ER NU ANDERS WAS dan bij mijn vertrouwde programma 5 spielfilme herunterladen. De velgen, check. De shampoo, check. Enzovoort. Mij viel NIETS op dat anders was dan de vorige keren. Tot bij het LAATSTE onderdeel. Bij die stalen muur met “niet remmen” die daar zo dreigend hangt en op het allerlaatst toch omhoog gaat likeing film. Plotseling trad boven mijn glazen dakje een enorm fel stroboscooplicht in werking, en mijn autootje en ik kwamen, weer helemaal gepoetst en BLAUW KNIPPEREND naar buiten als een ruimteschip in een Starwars film powershell. Ik was heel tevreden.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75