• 14 april 2009
 • Sjoerd Spoelstra
 • Koffie pauzeHet is – als ict coördinator – altijd gezellig om in gesprek te komen met collega’s… bij de koffieautomaat of waar dan ook download videos amazon prime. Als de aanhef is Trouwens, Sjoerd, nou had ik toch iets eigenaardigs met m’n e-mail…. dan blijft het gezicht wel in de stand vriendelijk maar lager gelegen spieren spannen toch een beetje aan…. anno 1602 vollversion kostenlos chip. vaak komt er een heel diep-gevoeld softwareprobleem op de proppen… maar vanwege het ontbreken van enig feitelijk materiaal is het heel moeilijk het gesprek een positieve wending te geven… met uitzicht op een oplossing zeg maar download code blocks.

  Soms wordt je ook helemaal op het verkeerde been gezet. Leuke collega, zo eentje die je niet elke dag spreekt verwaardigt zich tot een gesprek… begint over de dochter die zo leuk is gaan samenwonen met een jongen die iets in verzekeringen doet… je denkt al bijna dat je gewoon als een prettige gesprekspartner gezien wordt… tenminste voor zo lang als het wachten op de koffie duurt… de wederzijdse familie verhalen, je haalt al adem om zelf eens wat ontboezemingen te doen….maar NEE bei audible downloaden!

  U raadt het al: blijkt dat die fijne VERZEKERINGSjongen nu toch ZO’N curieus probleem heeft met z’n Apple schootcomputer en dat het mij toch vreselijk in detail moet interesseren hoe dat probleem zich in de loop van het afgelopen jaar ontwikkeld heeft stage6 abe download!

  Men zou ook willen dat er bij het melden van computerproblemen wat meer feiten materiaal aangereikt wordt. Als er zich bij u nog eens een probleem mocht voordoen: een schermafdrukje ( u weet wel, CTRL-Prt Sc) of een afdrukje van een foutmelding is al heel wat, maar een preciese beschrijving van ik deed eerst dit, en toen gebeurde er dat (niet) helpt ook al aanzienlijk web id. Of dat u weet of de computer een XP computer of een Vista computer is, of u webmail of Outlook gebruikt… dat soort dingen. Maar alweer: nee hoor Download sinonimo! Ik heb je een mailtje gestuurd, maar dat is zeker niet aangekomen ? Nee, zie je wel !.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75