• 29 november 2011
 • Marieke van Osch
 • The Human BodyDe biologie-app The Human Body is niet goedkoop, maar een aanrader voor iedere leraar biologie die het menselijk lichaam wil behandelen neue version von whatsapp herunterladen. Ieder onderdeel van het lichaam (skelet, spieren, zenuwen, bloedvaten, luchtwegen, lymfestelstel, voedselkanaal, etc.) kunnen afzonderlijk worden bekeken kostenlos powerpoint downloaden vollversion. Bij ieder onderdeel wordt uitleg gegeven. Deze is helaas wel in het engels. Vervolgens kan bij ieder onderdeel op de specifieke werking worden ingezoomd tiptoi junior globus audiodatei herunterladen. Zo staat bijvoorbeeld stap voor stap uitgelegd hoe de longen werken en kan worden ingezoomd tot het niveau van een longblaasje. Wat jammer is, is dat de app puur een naslagwerk is en er bijvoorbeeld geen game-element in zit schreibprogramm word kostenlosen deutsch. Alles kan heel mooi vanuit iedere hoek (3D) bekeken worden, maar er zitten maar vier filmpjes in verwerkt. Deze zijn wel prachtig, maar het smaakt naar meer download storio 3s games for free. Misschien voor de volgende versie?

  Lestip
  Laat de leerlingen allemaal een onderdeel van het lichaam behandelen download mfc140u.dll. Zij maken een werkstuk (tekst, maar dit kan ook een eigen animatie of filmpje zijn) waarin ze dit onderdeel zelf in hun eigen woorden uitleggen. Zij kunnen met printscreen onderdelen uit de app gebruiken herunterladen. Een printscreen is eenvoudig te maken door de home-knop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75