• 13 december 2011
 • Marieke van Osch
 • Witlof met pootjesWitlof met pootjes is een zeer fantasierijk verhaal gemaakt door Serge de Beer brush script mt kostenlos herunterladen. Het gaat over Peter wiens vader uitvinder van nieuwe groenten is. Peter vindt witlof met taugé heel lekker, samen bedenken ze dus de nieuwe groente witlof met pootjes Download zylom games for free. Als de groente klaar is, blijkt deze alleen heel hard te kunnen rennen en dat heeft gevolgen voor alle witlof in de hele wereld. In de klas is het leuk om op dit verhaal door te filosoferen good pages to download music for free. Kan dit wel, groente opnieuw uitvinden en anders maken? Maker Serge heeft het prentenboek zelf ingesproken en voorzien van allerlei leuke aanraak-elementen download youtube songs for free. Het licht kan aan en uit, je hoort precies hoe alle kinderen in het boek heten en de toeter maakt ook geluid. In het beginscherm kan aan de rechterkant de gesproken tekst worden uitgezet, dan kan een leerling de tekst zelf lezen anno 1404 vollversion kostenlos. De aanraak-elementen gaan dan niet uit, zo kan de app meer als een spel gespeeld worden. Sommige woorden zijn wel pittig en sommige zinnen zijn samengesteld, dus het is niet geschikt voor beginnende lezers als de gesproken tekst uit staat herunterladen.

  Lestip
  Naast de mogelijkheid om door te filosoferen op het modificeren van groenten, kun je in de klas ook leerlingen nieuwe groenten laten bedenken tv zender logo's downloaden. Kunnen ze dit tekenen? Wat kan deze groente dan allemaal? Laat hen groenten verzinnen die ze heel lekker vinden en misschien kan hun moeder dit wel in een gerecht maken spotify herunterladen nicht möglich. Je kunt al deze gerechten verzamelen tot een groot klassenreceptenboek met allemaal groenten: eet smakelijk!

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75