• 9 januari 2012
 • Marieke van Osch
 • 4 ScreenAPPsEr zijn verschillende apps om opnamen te maken en zo een les voor te bereiden of leerlingen een uitleg te laten maken musik converter mp3 kostenlos download. Showme, Educreations, ScreenChomp jimdo fotos herunterladen. zijn gratis. Wil je meer opties dan is Explain Everything een goedkoop alternatief aus mediathek downloaden legal.

  Deze apps hebben een aantal functies die een digibord ook heeft. Je kunt er op tekenen, plaatjes importeren, opnamen maken van acties en bij sommige apps zelfs werken met lagen of animaties a1 servicecenter. Op deze manier kunnen deze apps in combinatie met een beamer misschien het digibord vervangen. Het enige grote verschil is dat je niet met touch werkt op het bord maar met touch op de iPad downloaden van youtube mp4. Het grote voordeel van Educreations is dat het ook kan importeren vanuit Dropbox. Dus sleep al je bestaande lesafbeeldingen in een Dropbox vanaf je computer en maak je lessen eenvoudig in Educreations amazon music prime lieder herunterladen. Alle lessen die je maakt komen online te staan en zijn zo eenvoudig te gebruiken in de klas. Het werken met deze apps werkt het beste in combinatie met een HDMI beamer een een Apple-TV counter strike for free in full. Als je door je klas loopt, heb je geen last van een verbindingsstekker die niet stabiel in je iPad zit en elke keer losschiet. Ook kan het beeld van iPads van leerlingen eenvoudig naar de beamer gestuurd worden songs download youtube iphone. Mocht je dus nog een setup gaan kiezen voor je klas, dan is dit een aanbeveling. Met een iPad2 werkt het perfect. Let op: dit is een oplossing die vooral voor het streamen van beeld goed werkt amazon prime video download english. Geluid wordt niet draadloos doorgestuurd. Vraag de Apple Premium Reseller Education om meer informatie. Zie ook Tablets bij het Digibord here we go stemmen.

  Lestip
  Maak een introductie op een aardrijkskunde-onderwerp met één van bovenstaande apps, bijvoorbeeld vulkanen. Laat de leerlingen de app ook downloaden en laat hen een eigen versie maken van je instructie. De leerlingen die meer aankunnen, kunnen hierin ook verdiepen. Laat vervolgens een aantal animaties van de kinderen zien en hen zelf uitleg geven. Ze vergeten het onderwerp nooit meer!

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75