• 29 oktober 2012
 • Marieke van Osch
 • Jungle MuntenHet rekenen met munten leer je op de basisschool, maar deze app kan voor een groot aantal caissières misschien ook nog goed van pas komen bluetooth herunterladen kostenlos. Met de app Jungle Munten leer je euro-munten herkennen, leer je tellen met geld, bedragen vergelijken en wisselgeld uitrekenen herunterladen. De app werkt alleen met munten en dus niet met euro-biljetten. Het leuke van de Jungle-apps is dat er ook altijd een tabblad leren in zit. Hier leer je bij deze app alle munten met elkaar vergelijken herunterladen. Zo heb je een app met een klein beetje instructie en veel oefenmogelijkheden. In de instellingen van de app kun je het niveau instellen en ook aangeven dat bijvoorbeeld de centen en 2-euro-centen niet wil meenemen in berekeningen herunterladen konjungation. En mocht je niet werken met koptelefoons, dan kan het geluid hier uitgezet worden. Ook kun je kiezen voor rekenen met dollars, ponden, franken, kronen, yen, roebel of euro’s uit andere landen film download youtube ipad. Kortom een app met veel mogelijkheden en instellingen waarmee je prima kunt oefenen met alle munten.

  Lesidee:
  Laat leerlingen met een setje echte munten een winkel naspelen bridge herunterladen. De bedragen die ze moeten gebruiken, halen ze uit de app en met de app controleren ze of ze het wisselgeld in de winkel goed berekenen. Ze spelen dit in groepjes van minimaal twee waarbij de ene persoon de caissièr(e) is en de andere de klant en controleur (deze leerling heeft de iPad) android cannot download images. Laat hen regelmatig wisselen van rol, bijv. per 5 rekensommen. Het is leuk als de winkel zo echt mogelijk is, dus dat zij ook echt winkeltje kunnen spelen wget download complete web pages. Leerlingen kunnen bijv. lege doosjes van thuis meenemen om de winkel echt inhoud te geven. Ook hebben sommige leerlingen misschien meegedaan met de winkel-spaaractie van Albert Heijn met mini-verpakkingen en kan zo eenvoudig een winkeltje gebouwd worden capture one express sony download for free.

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75