• 19 december 2012
 • Marieke van Osch
 • Animation Creator HD (express)Met Animation Creator HD kun je eigen animatiefilmpjes maken windows 7 deutsch sprachpaket herunterladen. Het lijkt een beetje op de tekeningen die je vroeger in je schrift maakte. Als je die erg snel doorbladerde dan ontstond er een filmpje. Je kunt in deze app zelf tekenen en daarna kun je kiezen om een nieuw beeld aan te maken of een kopie te maken van het huidige beeld herunterladen. Daarmee is het maken van bewegend beeld heel makkelijk. Je kunt zelfs een deel van je tekeningen laten bewegen en de rest stil laten staan. Omdat je er ook foto’s vanuit je fotobibliotheek in kunt importeren, kun je ook iets maken rondom bestaand materiaal prezi als pdf herunterladen. Ook kan dat met eigen tekeningen die met potlood en papier gemaakt zijn. Met de betaalde versie kun je ook audio toevoegen en filmpjes uploaden naar YouTube en mag je meer frames toevoegen om je animatie echt tot leven te laten komen angelspiele kostenlos downloaden.

  Lesidee:
  Uiteraard kun je deze app goed bij de creatieve vakken gebruiken, maar hij is ook goed bruikbaar bij de vakken waarbij je een berekening moet kunnen uitleggen download purchased amazon videos. Formules gewoon zelf tekenen en stap voor stap laten zien hoe een berekening is uitgevoerd. Ook is deze app natuurlijk perfect bruikbaar voor het maken van flipped-classroom instructiefilmpjes neueste firefox version kostenlos downloaden. Houd er dan wel rekening mee dat de gratis versie waarschijnlijk niet volstaat vanwege de beperkte exportmogelijkheden.

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75