• 11 december 2009
 • Aad van der Drift
 • SkydriveVeel docenten en leerlingen willen op hun schoolnetwerk veel ruimte om verslagen, films, enz. op te slaan. Voor velen is dit te weinig. Een andere zeer begrijpelijke wens is uiteraard de mogelijkheid om zowel thuis als op school gemakkelijk bij de bestanden te kunnen microsoft office wieder herunterladen. Om dit voor elkaar te krijgen is voor de school een kostbare zaak.

  SKYDRIVE
  Veel docenten en leerlingen willen op hun schoolnetwerk het liefst minimaal 1 GB ruimte om verslagen, films, geluidsfragmenten of anderszins op te slaan. Voor velen is dit veel te weinig. Een andere zeer begrijpelijke wens is uiteraard de mogelijkheid om zowel thuis als op school gemakkelijk bij de bestanden te kunnen, het liefst ook bij klasgenoten als je samen je huiswerk maakt treiber kostenlos herunterladen. Om dit voor elkaar te krijgen is voor de school een kostbare zaak.

  Zowel Google als Microsoft geven deze mogelijkheden gratis weg. Zonder kostbare infrastructuur kan het onderwijs gebruik maken van Google Apps van Google of Live@edu van Microsoft historical fonts for free. Ook het beheer van de gebruikers is bij beide aanbieders erg eenvoudig. Binnenkort komt Google met Waves, en worden de mogelijkheden weer verder uitgebreid, een reactie van Microsoft ligt dan in het verschiet.

  Een van de meest in het oog springende mogelijkheden is de digitale USB stick Skydrive van Microsoft ac dc highway to hell download kostenlos. Iedereen met een Windows Live ID heeft kan Skydrive gratis activeren. Wie nog geen Live ID heeft kan zich aanmelden via: login.live.com. Deze Live ID is een paspoort naar meerdere webdiensten van Microsoft where can I music legally.

  Na deze aanmelding dien je je eveneens aan te melden bij de webdienst Skydrive op skydrive.live.com, Dit is een eenmalige actie. Na te zijn ingelogd zie je een scherm met mappen.

  Rechts is te zien dat er nog 24,99 GB ruimte beschikbaar is voor mijn bestanden gpx programma. De mappen met een slotje zijn gesloten en enkel voor mijzelf bestemd. Openbare mappen (wereldbol) zijn voor iedereen benaderbaar. Delen met geselecteerde personen of met iedereen kan heel eenvoudig door een nieuwe map die rechten te geven of om bij een bestaande map die rechten te wijzigen. Klik op map maken, geef de map een naam en deel met anderen.

  Er zijn drie mogelijkheden om bestanden, foto’s of welke data dan ook naar een Skydrive over te zetten minecraft for free german full crack. Er is wel een beperking, de bestanden mogen maximaal 50 mb groot zijn.

  1. Viia een selectievenster.
   Een beperkt aantal bestanden kan zo worden over gezet. Dit is handig als je op iemand anders zijn of haar pc werkt en daar niets wil veranderen of installeren ihk prüfungen herunterladen.
  2. Via slepen
   Zo kun je een aantal bestanden gelijktijdig over zetten. Voor dit sleepvenster dien je wel een bestandje te installeren.
  3. Verkenner
   De derde en methode komt aan in bod in ICT-tool 12 hörspiel kostenlos downloaden mp3. Dat gaat via de verkenner. Wie daar alvast mee wil oefenen kan kijken op skydriveexplorer.com

  Het ophalen van bestanden gaat heel eenvoudig: klik op je bestand en deze wordt naar de eigen pc toegehaald.

  Methode 2 van bestanden plaatsen op je Skydrive iphone mail anhang nicht herunterladen.

  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75