• 12 december 2009
 • Aad van der Drift
 • Skydrive ExplorerSkydrive zou je een digitale USB stick met beperkingen kunnen noemen download story from instagram. Bestanden mogen bijv. maximaal 50 mb zijn. Voor veel scholen is dat een zegen, want als leerlingen grote bestanden via het netwerk downloaden wordt het veelal krap met de bandbreedte Download open office org for free. Een beperking is vooral de manier waarop je bestanden in de SkyDrive krijgt directx 11 download windows 10 64 bit free.

  SKYDRIVE EXPLORER Skydrive zou je een digitale USB stick met beperkingen kunnen noemen download skins from other players. Een beperking is dat de bestanden maximaal 50 mb mogen zijn. Voor veel scholen is dat een zegen, want als leerlingen films of andere grote bestanden via het netwerk zouden downloaden wordt het veelal krap met de bandbreedte Download nature photos for free. De grootste beperking is echter de manier waarop je bestanden in de SkyDrive krijgt.

  Wie een paar gigabite wil plaatsen, stel het zijn 1000 bestanden, is daar heel wat tijd mee zoet herunterladen. Dat moeten in elk geval de maker van skydriveexplorer ook hebben gedacht.

  Skydriveexplorer is een tool die SkyDrive in de Windows verkenner toegankelijk maakt Download windows font.

  Om met skydrive explorer te werken heeft u uiteraard SkyDrive nodig. Zie ICT tool 11 om te zien hoe u daar aan komt herunterladen.

  Skydrive explorer is een heel klein programma dat te downloaden is via skydriveexplorer.com budenberg kostenlos herunterladen. Na dat u het programma heeft gedownload kunt u het installeren. Er is weinig voor nodig om het te activeren. Wie na installatie in de map computer kijkt (bij XP Mijn Computer) ziet onder overige een icoon staan van Skydrive Explorer archicad zusätze herunterladen.

  Door daar op te klikken krijgt u het idee in een standaard verkenner omgeving te werken. Dat laatste klopt overigens maar deels, want uw bestanden staan op de servers van Microsoft.

  Skydriveexplorer is nog in Bêta, maar het programma geeft ons een aardig inzicht hoe in de toekomst de nieuwste Office applicaties gaan werken. Mogelijkheden van Skydriveexplorer zijn:

  • Bekijken structuur en inhoud van je SkyDrive map
  • Gedetailleerde informatie van de bestanden bekijken
  • Mappen en en sub,mappen maken
  • Bestanden kopiëren naar SkyDrive
  • Bestanden en mappen verwijderen van SkyDrive
  • Gebruik Drag & Drop for files operations
  • Hernoemen van files and folders
  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75